MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |   WeTransfer |       

Informatie

Begonnen als website voor de overgebleven foto's, is Gaellemuun.nl inmiddels de derde nieuws/foto website in Genemuiden.

Klaas maakt regelmatig foto's en artikelen. Daarnaast is het dagelijks (technisch) beheer in handen van Klaas.

Karin Visscher helpt mee op de redactie van Gaellemuun.nl. Zij verzorgt het plaatsen van aangeleverde berichten en foto's, en gaat soms ook zelf op zoek naar nieuwtjes.

Joke Veldman maakt regelmatig reportages voor gaellemuun.nl. Na een tijdje een eigen site runnen, en een tijdje bij actueel is zij weer terug waar ze begon.

Albert Bouwknegt maakt al zijn hele leven foto's. Als hobby, maar ook voor de Stadskoerier en genemuidenactueel is hij jaren fotograaf geweest. Daarnaast levert Albert vaak foto's van vroeger aan.

Jacqueline van Dorsten uit Zwartsluis verzorgt vaak items uit Zwartsluis die ook voor Genemuiden leuk of interessant zijn.

 

Privacyregeling

Meer informatie over hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan vindt u op de speciale pagina over ons  privacy beleid.

 

Kom helpen!

Vind je het leuk om een verhaal(tje) of artikel schrijven? Of foto's te maken in en rond Genemuiden? Vind je het leuk om iets redactioneels te doen? Een ander goed idee? Neem contact op via redactie@gaellemuun.nl om te komen helpen met uitbouwen van Genemuidens jongste en leukste website.

We zijn ook op Facebook te vinden. Zie de pagina Gaellemuun. Op Twitter: twitter.com/gaellemuun_nl

 

Adverteren

Steeds meer mensen weten www.gaellemuun.nl te vinden. De website is gestart medio 2014 met enkele bezoekers per dag. Rond de biestemerk al een piek in de bezoekersaantallen van meer dan duizend bezoekers. De bezoekersaantallen laten een gezonde beheerste groei zien. De de bezoekersaantallen varieren  tussen 1000 en 2000 bezoekers per dag met pieken naar 3000.

Het is nu mogelijk om te adverteren op gaellemuun.nl. Uw banner krijgt de ruimte die het verdient. Informeer naar de mogelijkheden via redactie@gaellemuun.nl Banners kunnen worden geplaatst rechts naast het nieuws, tussen het nieuws, of helemaal bovenaan de website direct naast het logo. Informaar vrijblijven naar de aantrekkelijke tarieven! We hebben maar beperkt ruimte.

 

 

Copyright

Alle foto's en teksten op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd.

Het is verboden foto's of teksten van deze site te kopiëren, en opnieuw te publiceren. Voor gebruik dient altijd toestemming gevraagd te worden aan www.gaellemuun.nl. Bij ongeoorlooft gebruik volgt een factuur.

Een enkele foto kopieren voor privegebruik is toegestaan, mits logo en eventuele naam van de fotograaf in tact blijft.

Ook het (opnieuw) publiceren op social media van foto's waarvan het logo en/of de naam is verwijderd is niet toegestaan.

Het opnieuw publiceren op social media van meer dan 3 foto's uit één serie is ook met logo niet toegestaan. Tip: Plaats dan een link naar de foto. Dat kan rechtstreeks ook naar de fotos in de diashow. Naast de titel van een artikel staat een "Deel" icoontje voor gemakkelijk delen op Facebook en Twitter!

Wilt u een foto digitaal in groot formaat ontvangen? Informeer dan via redactie@gaellemuun.nl. Standaardprijs voor 1 digitale foto zonder logo in groot formaat voor privé gebruik is €5,- euro. De standaard prijs voor een licentie voor commercieel gebruik is 50 euro.

 

 

Disclaimer

De informatie op deze website is uitsluitend informatief bedoeld. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend.
Hoewel de redactie zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze website, kan de redactie niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie.

De website kan links bevatten naar informatie, afbeeldingen of videomateriaal op andere websites. Gaellemuun.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk of aanspakelijk voor dit materiaal, de juistheid en de rechten van dat materiaal.

Veel artikelen op www.gaellemuun.nl worden aangeleverd door derden. Gaellemuun.nl is niet verantwoordelijk voor de juistheid en de rechten van dit aangeboden materiaal hetzij tekst en/of beeld.

December 2015


Weer Gaellemuun:

www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Meest gelezen:

Foto van de dag:

Advertenties: