MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |   WeTransfer |       


Terrassen na 7 maanden weer open!

Terras van DOS is weer open
Terras van DOS is weer open
foto: Klaas Noordstra

Genemuiden - Vanwege versoepelingen in de coronaregels mogen vanaf vandaag de terrassen binnen bepaalde regels weer openen. Ook in Genemuiden waren terassen vanaf vanmiddag 12 uur weer open.

Aan de haven een terras van de Kaaihof. Enkele gasten genoten van een drankje of een hapje. Dat kan weer na lange tijd van sluiten wegens corona.

Bij d'Olde Soldoat ook enkele terrasbezoekers. 'We zijn al 7 maanden dicht" zo vertelde Corwin van Dijk Hij hoopt dat er binnenkort meer versoepelingen komen zodat ook binnen gasten kunnen worden ontvangen. Corwin had graag al geopend met koningsdag.

Bij d'IJsco staan de bankjes weer buiten. De ijszaak was nog niet open vanwege het tijdstip. Later op de middag was het zelfs druk en waren alle bankjes bezet. Bij Buitenbosch genoten enkele gasten van het mooie terrasweer. "Het weer mag nog wel wat mooier." Merkte Harold van Dalfsen op. Ook hij is blij dat zijn terrassen weer open kunnen.

Ook bij de Kwalitaria even na 12 uur nog geen topdrukte, maar wel een startklaar terras.

Duidelijk voldoende mogelijkheden in Genemuiden voor wie eindelijk weer eens van een terras wil genieten. Voor elk wat wils!

Gepubliceerd op woensdag 28-04-2021 door Redactie|KN 2505 keer gelezen.Weer Gaellemuun:

www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: