MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |   WeTransfer |       


Jan & Evie van der Haar 50 jaar getrouwd

foto: Joke Veldman

Genemuiden - 10-6-1971 ..... 10-6-2021  Jan & Evie van der Haar zijn vandaag 50 jaar getrouwd. En dat moet ook gevierd worden natuurlijk. 

En ondanks dat er al iets meer mag wegens corona, hadden dochter Corien & Lindy wel een heel leuk idee bedacht voor hun ouders om toch de ( bijna) hele familie te zien..

Jan & Evie hadden alleen de opdracht gekregen om de accu's van de fiets op te laden . En zo gezegd zo gedaan fietsen stonden startklaar.  Die werden versierd met ballonnen en 50 JAAR, en fietsen maar !

Vrienden en familie werden bezocht op de fiets en daar werd ook gebak afgeleverd met een leuke trouwfoto van het bruidspaar erop. Gewoon in de koelbox meegenomen en prachtig weer erbij.

Nee niet alle familie konden ze doen want Rotterdam was een beetje uit de richting , maar ook Kampen werd vandaag nog aangedaan op de fiets naar familie.

Een ontzettend leuk idee vond ik ,en tja nieuws moet je niet zoeken zeg ik altijd nieuws kom je tegen... en zo ook vanmorgen kwam ik dit bruidspaar tegen op de Greente dus ja dan moet dit toch even worden vastgelegd

Opname en montage:Joke Veldman
Gepubliceerd op donderdag 10-06-2021 door Joke Veldman 2373 keer gelezen.Weer Gaellemuun:

www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: