Nieuwsartikel bron: www.gaellemuun.nl alle rechten voorbehouden.

De tiende ‘Ruutnacht’ op de agenda

Nachtvolleybaltoernooi in d'Overtoom op vrijdag 3 januari 2020

Datum: zondag 17-11-2019

Volleybalvereniging Ruutvoorn organiseert in de nacht van vrijdag 3 op zaterdag 4 januari van het nieuwe jaar een nachtvolleybaltoernooi in d’Overtoom. Dit is een jubileumeditie! Het is de tiende keer dat volleybalvereniging Ruutvoorn deze ‘Ruutnacht’ organiseert.

Iedereen kan en mag meedoen: buren-, familie-, vrienden-, vriendinnen-, topsport- en/of gezelligheidsteams! Het meedoen aan dit nachtvolleybaltoernooi is een manier om de vele oliebollen en kerstmaaltijden op een sportieve manier te verwerken.

Het gezellige volleybaltoernooi is een vaste activiteit op de jaarkalender. De recreatieheren van volleybalvereniging Ruutvoorn uit Genemuiden tekenen voor de organisatie. Het sportieve volleybalspektakel in verenigingsgebouw d’Overtoom begint om 19.30 uur en gaat door tot ongeveer 03.00 uur. Tijdens dit volleybalfestijn is er natuurlijk muziek en voor elk team een lekker snackschaaltje. Het toernooi eindigt gewoontegetrouw met een ontbijtje.

Iedereen die een beetje of een beetje goed kan volleyballen kan meedoen. Tot en met vrijdag 27 december kunnen teams van minimaal 6 personen opgegeven worden via ruutnacht@ziggo.nl. Bij voldoende deelname wordt gespeeld in een prestatie- en een recreatiepoule. Er kunnen maximaal 28 teams meedoen. Het inschrijfgeld bedraagt

€ 30,- per team en kan op de speelavond zelf betaald worden.

Gepubliceerd op zondag 17-11-2019 door Redactie|KN 1035 keer gelezen.