Nieuwsartikel bron: www.gaellemuun.nl alle rechten voorbehouden.

Burgemeester Bilder bezoekt twee bedrijven en ondernemerskring Genemuiden

Datum: maandag 18-11-2019

In het kader van de Dag van de Ondernemer bracht burgemeester Bilder een bezoek aan twee bedrijven en een ondernemerskring in Zwartewaterland. De twee bedrijven staan symbool voor al onze Zwartewaterlandse MKB bedrijven. De ondernemerskring Genemuiden werd bezocht in het kader van hun 25 jarig jubileum.

Tijdens deze bezoeken werden Else de Boer en Ilona de Vries van Zwartewaterland Personeelsdiensten, Gerrard Kijk in de Vegte van bouwbedrijf Kijk in de Vegte bedankt voor hun ondernemerschap in de gemeente Zwartewaterland. De bezochte ondernemers hebben de afgelopen jaren op een mooie, bijzondere soms creatieve wijze invulling gegeven aan hun bedrijf. De ondernemerskring Genemuiden verbindt, stimuleert én jubileert. Al 25 jaar zetten zij zich in voor een florerend industrieterrein en goede onderlinge contacten.

MKB bedrijven in het zonnetje
De gemeente Zwartewaterland vindt dat ondernemers respect verdienen voor hun inzet en dat er een moment moet zijn waarop aandacht wordt gegeven aan het belang van ondernemers voor Nederland. Daarom zijn tijdens deze dag van de Ondernemer deze twee bedrijven en ondernemerskring, als symbool voor alle MKB bedrijven, in het zonnetje gezet.

Initiatiefnemer
MKB-Nederland is de initiatiefnemer van deze dag. Zo’n 100 gemeenten in Nederland besteden aandacht aan deze dag en bedanken hun ondernemers voor hun lef en doorzettingsvermogen. Gemeente Zwartewaterland zet zich hier ook graag voor in.

Gepubliceerd op maandag 18-11-2019 door Redactie|KN 835 keer gelezen.