Nieuwsartikel bron: www.gaellemuun.nl alle rechten voorbehouden.

14 december doet 'Trucks by night' Genemuiden weer aan

Aankomst Genemuiden waarschijnlijk tussen 6 uur en half 7

Datum: dinsdag 26-11-2019

Archief: Trucks by night 2018
Archief: Trucks by night 2018
foto: Klaas Noordstra

"14 december is het weer zover, onze jaarlijkse Trucks by Night." zo meld de chauffeursvereniging De Lichtmis op Facebook. "Na het grote succes van vorig jaar, waar we met ruim 40 trucks de route hebben gereden streven we dit jaar opnieuw naar een recordaantal trucks."

De route zal dit jaar hetzelfde zijn als vorig jaar, De wagens starten weer bij Mussche Handel en transport in Staphorst en gaan daarna richting Rouveen binnendoor naar Hasselt en Genemuiden, in Genemuiden hebben ze een tussenstop bij de voetbalkantine.

Daarna vervolgen de vrachtwagens de route terug naar Hasselt, via de Lichtmis binnendoor naar de kerstmarkt in Oudleusen en vanaf Oudleusen komen ze uiteindelijk aan op de kerstmarkt in Nieuwleusen. Ook hier hebben de chauffeurs een tussenstop, en na een rondje door Nieuwleusen uiteindelijk gaan ze weer binnendoor naar Staphorst.

De vertrektijd is om +/- 16.45 bij Mussche Handel en de chauffeurs verwachten tussen 21.00 en 22 uur terug te zijn op het punt waar zij vertrokken zijn. De definitieve route word later nog bekend gemaakt.

Vorig jaar kwamen de wagens even na 18.00 uur Genemuiden binnenrijden, en waren rond half 7 op de parkeerplaats bij het voetbalveld.

 

Gepubliceerd op dinsdag 26-11-2019 door Redactie|KN 1315 keer gelezen.