Nieuwsartikel bron: www.gaellemuun.nl alle rechten voorbehouden.

VitamineChallenge

Datum: vrijdag 10-04-2020

Ook een Vitamine Boost voor de helden van jouw ziekenhuis? Doe mee met de #VitamineChallenge! Minister de Jonge sprak van een ongekende krachtsinspanning van de ziekenhuizen en van een prestatie van wereldformaat. Een prestatie om zeker nog een aantal weken vol te houden.

Laten we daarom alle ziekenhuismedewerkers nu steunen! Doneer vitamines aan artsen, verpleegkundigen, schoonmakers en alle anderen die keihard aan het werk zijn en een beetje extra weerstand goed kunnen gebruiken.

Don’t Spread Corona, Spread Vitamines!

Accept the #VitamineChallenge en daag drie anderen uit om ook een Vitamine Boost te sturen! Ga naar www.vitaminechallenge.com/overijssel

We roepen ook alle bedrijven en organisaties op om fruitmanden te doneren aan ziekenhuizen. Dit kan via www.vitaminechallenge.com/bedrijf

Uiteraard is dit initiatief strijkstok-vrij. Met jouw deelname steun je ook de lokale groenteboeren die de fruitmanden bezorgen en allemaal beloofd hebben de manden extra vol te maken. Een echte win-win situatie dus!

Benieuwd hoe er in het ziekenhuis gereageerd wordt op jouw fruitmand? Like dan omdatikjeliefvind.nl op Facebook voor de foto’s.

Gepubliceerd op vrijdag 10-04-2020 door Redactie|KN 454 keer gelezen.