Nieuwsartikel bron: www.gaellemuun.nl alle rechten voorbehouden.

Dorcaswinkel past openingstijd weer aan naar 10 uur.

Datum: maandag 29-06-2020

De eerste week na de (her)opening van de Dorcaswinkel is achter de rug en wat is het goed verlopen ondanks alle aanpassingen en beperkingen die noodgedwongen doorgevoerd moetsten worden. De aangepaste openingstijden naar 12 uur ipv 10 uur zorgden ervoor dat er veel klanten ‘s morgens onverrichter zake naar huis moesten keren. Daarom heeft Dorcas besloten om met ingang van 30 juni weer terug te gaan naar de vertrouwde openingstijd van 10 uur. Let op ! De ingang is nu aan de zijkant. Voordeur is nu alleen nog uitgang.

Het meenemen van de kinderen kunnen wil Dorcas nog niet aanmoedigen, maar zij vertrouwen op uw medewerking en verantwoordelijkheid als u de kinderen toch meebrengt. Het is namelijk niet gewenst dat zij zonder uw begeleiding door de winkel lopen en op de speelgoedafdeling spelen. Kijk op de website van Dorcas  www.dorcaswinkelgenemuiden.nl  voor verdere informatie.

Dorcas hoopt u ondanks (of dankzij!) deze maatregelen een fijn winkelmoment te bieden. Vanaf 30 juni kunt u profiteren van 50% korting op de zomerkleding en schoenen.

Graag tot ziens.

Gepubliceerd op maandag 29-06-2020 door Redactie|KN 244 keer gelezen.