Nieuwsartikel bron: www.gaellemuun.nl alle rechten voorbehouden.

Amazones van de Zwartewaterruiters in de prijzen.

Datum: zondag 13-09-2020

In Elim, Nunspeet en Ruinen kwamen de Zwartewaterruiters afgelopen weekeinde weer goed voor de dag. Daphne Visscher en haar paard Slv’s Wish reisden af naar Elim om deel te nemen aan een dressuurwedstrijd. De combinatie heeft in de klasse M2 een mooie proef neer weten te zetten en werd hiervoor beloond met 190 punten. Deze score was goed voor de eerste prijs.

In Nunspeet verscheen Janine Flier in de dressuurring met haar paard Harley. Samen hebben ze twee fijne proeven gereden in de hoger klasse ZZ-licht en dat werd door de jury gewaardeerd. De eerste proef was goed voor 230 punten en hiermee wonnen ze de tweede prijs in de gecombineerde klasse Z2/ZZ-licht. De tweede proef deden ze er nog een schepje boven op en met 248 punten was dit goed voor de eerste prijs in de klasse Z2/ZZ-licht.

Marloes de Vries had haar pony Poppings Majade meegenomen naar de Runer Paardendagen 2020 in Ruinen. De combinatie was goed op dreef tijdens dit springconcours. Na een mooie foutloze ronde in de klasse BB/D wisten ze ook een foutloze ronde in de klasse B/D neer te zetten. Met daarbij de 82 stijlpunten van de jury mochten ze de tweede prijs mee naar huis nemen.

Daphne Visscher met Slv's Wish...........
Daphne Visscher met Slv's Wish...........
Janine Flier met Harley...
Janine Flier met Harley...
Marloes de Vries met Poppings Majade
Marloes de Vries met Poppings Majade

Gepubliceerd op zondag 13-09-2020 door Redactie|KN 231 keer gelezen.