Nieuwsartikel bron: www.gaellemuun.nl alle rechten voorbehouden.

Zaterdag a.s. ‘Plat in ’t Plantsoen’

Datum: maandag 14-09-2020

Aanstaande zaterdag 19 september opent SCEG het culturele seizoen met een namiddagconcert van de streektaalzangeres Margaretha Kleine in het plantsoen van Genemuiden.

Met dit evenement poogt SCEG, nadat in maart diverse geplande evenementen moesten worden afgeblazen, toch weer voorzichtig wat activiteiten op te starten. “Daarbij nemen we uiteraard de RIVM-voorschriften goed in acht. Eén daarvan is dat de bezoekers tijdens het concert op een vaste plaats moeten zitten. Daarvoor zullen er op gepaste afstand van elkaar stoelen in het plantsoen worden geplaats. Ook krijgen de bezoekers vooraf bericht via welke route ze naar het plantsoen moeten komen. Corona-veiligheid gaat natuurlijk voor alles.”, volgens SCEG.

Het concert begint om 16.00 uur en zal ongeveer anderhalf uur duren. Onder de oude bomen van het Plantsoen wordt een podium gecreëerd waarop singer/songwriter Margaretha Kleine, gewapend met haar gitaar en haar stem, een programma van streektaalliedjes ten gehore brengen. Ter onderbreking zullen de Genemuider broers ‘Wim en Sander’ (van Dalfsen) een Gӕllemuniger intermezzo leveren.

Eén van de corona-voorschriften is dat bezoekers zich vooraf aan moeten melden. Dat kan door een mailtje te sturen aan arjan-sceg@ziggo.nl. Vermeld daarin de namen en telefoonnummers van de mensen waarvoor kaarten worden gereserveerd, en tot hoeveel verschillende huishoudens deze personen behoren. Er wordt dan een antwoordmail verstuurd met verdere instructies, o.a. over het vooraf voldoen van de entreeprijs (€5,-, donateurs €3,-). Er zijn nog kaarten beschikbaar.

Gepubliceerd op maandag 14-09-2020 door Redactie|KN 224 keer gelezen.