Nieuwsartikel bron: www.gaellemuun.nl alle rechten voorbehouden.

Jan Tuinman treed af als bestuurslid bij Sportclub Genemuiden

Datum: dinsdag 23-02-2021

Jan Tuinman
Jan Tuinman
foto: Helmich Lubberts

Sportclub Genemuiden heeft we door de corona de ALV, welke in oktober 2020 gehouden zou worden, moeten uitstellen. Jan Tuinman was een van de drie bestuursleden die had aangegeven te willen aftreden en zich ook niet herkiesbaar zou stellen. In overleg is toen besloten dat Jan de functie van bestuurslid TC zou blijven vervullen tot het moment dat de fysieke ALV kon plaatsvinden. In de persoon van Albert Flier was er al een goede opvolger, waarover de leden in de ALV hun stem konden uitbrengen. Jan en Albert zijn vervolgens samen met de overige TC-leden aan de slag gegaan om vorm te geven aan de selectie 2021-2022.

Door de coronamaatregelen moesten de werkzaamheden van de TC op andere manieren plaatsvinden en uitgevoerd worden, wat het er niet makkelijker op maakte. Dit alles heeft Jan ertoe doen besluiten, in het belang van Sportclub, zijn functie eerder dan de ALV neer te leggen en ruimte te geven aan Albert Flier.

Als bestuur van Sportclub Genemuiden respecteren en accepteren we de keuze van Jan en willen wij hem bijzonder bedanken voor zijn vele inspanningen in deze functie.

Gepubliceerd op dinsdag 23-02-2021 door Redactie|KN 465 keer gelezen.