Nieuwsartikel bron: www.gaellemuun.nl alle rechten voorbehouden.

Zaterdag spannende finale biljarttoernooi

In de voorronde van het Evert van Ingen toernooi zijn een flink aantal kanshebbers reeds uitgeschakeld.

Datum: maandag 13-11-2017

Jan Bakker en Peter Bakker gaan voor de prijzen
Jan Bakker en Peter Bakker gaan voor de prijzen

Spanning was te snijden tijdens de voorronde van het Gildeslager
Evert van Ingen biljarttoernooi. In de voorronde van het Evert van Ingen toernooi zijn een flink aantal kanshebbers voor de finales op a.s. zaterdag reeds uitgeschakeld.

In de A categorie werden Harry Fijn uit Hattem en Reier ten Napel uit Urk verrassend uitgeschakeld. Ook de zeer ervaren biljarter Klaas Timmerman, Henk van der Kamp en Johan Klaver van HZW werden letterlijk van het groene laken gespeeld. Echter o.a. Jan van den Berg en Johan Westrik uit Hasselt, Andre van der Vegt van de Kamperzeedijk, Tiem en Barry Eenkhoorn, Wout van Dalfsen en Jan Bakker van HZW toonden wel hun vorm en plaatsten zich moeiteloos voor de finaledag.

In de B categorie is o.a. algeheel HZW clubkampioen 2017 Peter Bakker één van de kanshebbers voor de prijzen. Peter presteerde in de voorronde door beide partijen te winnen. Maar ook Peter krijgt het op de finaledag niet cadeau want van o.a. Henk Bruintjes, Willem Oostwoud en Karst Beens wordt flinke tegenstand verwacht en die gaan ook biljarten voor de hoogste eer.
Henk Post van HZW: “ongetwijfeld wordt het een mooie en spannende finaledag met
verrassende uitslagen”.

Finales: zaterdag 18 november a.s. vanaf 10.00 uur in het clubgebouw van HZW

 

Gepubliceerd op maandag 13-11-2017 door Redactie|KN 530 keer gelezen.