Nieuwsartikel bron: www.gaellemuun.nl alle rechten voorbehouden.

‘Overijssel Kiest’ in Zwartewaterland!

RTV Oost komt naar je toe met de speciale Verkiezingskaravaan!

Datum: maandag 12-02-2018

De gemeenteraadsverkiezingen komen eraan: op 21 maart mag Overijssel weer naar de stembus. RTV Oost doet uitgebreid verslag van de stembusgang in Overijssel. Maar ook in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen wordt de komende weken de politieke stemming in alle 25 Overijsselse gemeenten alvast gepeild. Woensdag 21 februari zijn we in Zwartewaterland!

De RTV Oost-verkiezingskaravaan

Met een speciale mini-caravan staan we tussen 09.00 en 11.00 uur bij het gemeentehuis in Hasselt en kun jij je als kandidaat of als kiezer voor de camera presenteren. Want hoe bepaal je je stemkeuze? Waar zou de politiek zich voor in moeten zetten in Zwartewaterland en wat vind jij de belangrijkste thema's? Allemaal vragen waar we graag antwoord op willen. Dus kom bij ons langs en pak de microfoon om je stem te laten horen. De bij de ‘Overijssel Kiest-minicaravan’ opgenomen filmpjes worden geplaatst op de website rtvoost.nl/overijsselkiest en sociale mediakanalen.

Kijk voor meer informatie en meer verkiezingsnieuws op www.rtvoost.nl/overijsselkiest, www.instagram.com/rtvoost of op www.facebook.com/rtvoost. Ook zie je het laatste nieuws dagelijks bij Overijssel Vandaag om 17.00 uur. Op radio wordt alle dagen geflitst.

Gepubliceerd op maandag 12-02-2018 door Redactie 797 keer gelezen.