Nieuwsartikel bron: www.gaellemuun.nl alle rechten voorbehouden.

Zwartewaterruiters waren weer ‘on-spot’

Goede resultaten bij zowel spring- als dressuurwedstrijden

Datum: zondag 13-05-2018

ZUIDWOLDE/ RUINERWOLD/ EXLOO/ BALKBRUG/ NIEUWLEUSEN  – Zwartewaterruiters waren afgelopen weken weer ‘on-spot’ tijdens zowel spring- als dressuurwedstrijden

 

Springruiter Beanke Roeland liet zich vorig weekend goed voor de dag komen tijdens Outdoor Zuidwolde. Met haar paard Isa won Roeland de klasse B met 87,5 punt. Ook reed ze met Haitina mee in deze rubriek en behaalden zij met een score van 74,5 punt de 11e plaats.

 

Daphne Visscher en haar pony Orchid’s Château waren vorig weekend te zien tijdens een dressuurwedstrijd in Ruinerwold. Zij kwamen aan start in de gecombineerde rubriek L1/L2 cat. DE en reden een sterke eerste proef. Dit werd door de jury beloond met een 1e prijs en een mooie score van 198 punt. De tweede proef was iets minder sterk maar toch behaalden zij nog een podiumplaats, ze mochten een 2e prijs in ontvangst nemen.

Dressuuramazone Janine Flier wist afgelopen weken weer succesvol aan start te komen met beide paarden.

Vorig weekend startte Flier in Exloo waar de Dutch Topsport Dressage werd georganiseerd. Met Harley won ze de gecombineerde rubriek M1/M2 met 201 punt en met een eveneens hoge score van 202 punt werden ze in de tweede proef 2e .

Voor de klasse Z1 zadelde Flier haar paard Hercules en waren in beide proeven bij de prijzen. Ze behaalden een 4e prijs met 219,5 punt en een 3e prijs met 229,5 punt.

Afgelopen donderdag kwam Janine Flier met haar paard Harley aan start in Balkbrug. In de klasse M2 behaalden deze combinatie tweemaal een 2e prijs met 195 en 213 punt.

In Nieuwleusen sprong Maud van Rees naar prijzen. Met haar pony Warenzo deden zij mee in de klasse L cat. DE. Ze reden een foutloos parcours waarna een snelle barrage en behaalden een daarmee een 6e prijs. Het tweede parcours werd wederom snel en foutloos verreden door deze combinatie en maakte heb 4e in deze rubriek. 

Gepubliceerd op zondag 13-05-2018 door Redactie|KN 325 keer gelezen.