Nieuwsartikel bron: www.gaellemuun.nl alle rechten voorbehouden.

Gezellige wintermarkt bij de Bethelkerk op 23 november

Datum: zaterdag 10-11-2018

Op vrijdag 23 november aanstaande organiseert de activiteitencommissie van de HHK in en rondom de Bethelkerk (Bereklauw 1) weer in een gezellige sfeer de zogenoemde wintermarkt. Om u een beeld te geven wat er zoal wordt aangeboden volgt hier een opsomming: fotokaarten, kransen en bloemstukken, stoffen, (kinder)kleding, shawls, sieraden, speelgoed, fruit, aardappelen, worst, snoep, chocolade-artikelen, heerlijk gebak, roombroodjes, suikerbroden, zelfgebakken cakes en dergelijke, heerlijke slaatjes, schoenen, hoeden, kaas en nootjes, tweedehands (kinder)boeken, advocaat, saucijzenbroodjes en nog veel meer. Zoals u kunt lezen een grote keus aan diverse spullen, zodat er zeker voor iedereen wat te koop is.

Een pinautomaat is ook aanwezig.

Op verschillende momenten zal een muziekgroepje wat ten gehore brengen. Deze miniconcerten worden gegeven in één van de tenten buiten. Voor de kinderen is er een leuke knutselhoek ingericht waar ze iets moois kunnen maken, tevens zijn er weer cadeautjes te hengelen uit het 'zwembad'.

In de hal is er een miniatuur van het kerkgebouw te bezichtigen, deze is met veel precisie gemaakt door een jong gemeentelid. 

Boven zijn er diverse speelmogelijkheden voor de jeugd. 

Ook worden er beelden getoond van de Israël-reis die een groep gemeenteleden heeft gemaakt. Verder ontbreekt ook de opbod niet.

Het koffieplein zal ook weer ruim opgezet zijn waar u gezellig een kopje koffie kunt gebruiken met iets lekkers erbij.
Omdat de wintermarkt gehouden zal worden van 15.00 uur tot 's avonds 19.00 uur is hier ook voldoende gelegenheid om daar te gaan zitten en er uw avondeten te gebruiken. Hiervoor zijn ook diverse etenswaren te koop, zoals broodjes gehaktbal of hamburger, heerlijke snert, aardappeltwisters, oliebollen, soep met brood, patat en snacks en warme vis. We stellen uw komst op 23 november in de Bethelkerk zeer op prijs!

De wintermarkt 2018 is vrij toegankelijk. Indien u met de auto wenst te komen, gelieve te parkeren op de grote parkeerplaats aan de achterzijde van de kerk, over de dijk.

Jong en oud, komt allen!!!

Gepubliceerd op zaterdag 10-11-2018 door Redactie 1276 keer gelezen.