Nieuwsartikel bron: www.gaellemuun.nl alle rechten voorbehouden.

Fotoclub Genemuiden start met fotocursus voor gevorderde fotograaf

Datum: dinsdag 04-12-2018

De fotoclub Genemuiden e.o. start op 29 januari met een fotocursus voor de gevorderde fotograaf. De cursus voor de gevorderde fotograaf wordt gegeven in 6 avonden waarbij de nadruk ligt op de praktijk. We beginnen met een kort gedeelte theorie waarin tips en tricks worden gegeven voor wat we die avond gaan doen.

Van deze 6 avonden zijn we de eerste avond in de studio waarbij we ons bezig houden met table top. De volgende avonden zijn we buiten bezig met compositie, avondfotografie, werken met de opzet flitser. de 5de avond zijn we weer in de studio om te werken met studioflitsers. De laatste avond gaan we elkaars foto's bekijken waarbij de fotograaf aanwijzingen krijgt hoe een foto nog beter kan.

De cursus voor de gevorderde fotograaf wordt op volgende data gegeven  29 januari 5-12- 26 februari  5-12 maart. Deze avonden starten we in onze fotostudio in de Rank te Genemuiden. De kosten voor de cursus zijn €90,00. U kunt u opgeven door het contactformulier in te vullen op de website www.fotoclubgenemuiden.nl/contact of een mail te sturen naar cor.j.visser@hetnet.nl

Gepubliceerd op dinsdag 04-12-2018 door Redactie 444 keer gelezen.