Nieuwsartikel bron: www.gaellemuun.nl alle rechten voorbehouden.

Van der Sluis Technische Bedrijven opent nieuw pand.

Staalconstructie tak verhuist van Kamperzeedijk naar Kampen

Datum: vrijdag 07-06-2019

Van der Sluis opende het pand met een paar ferme klappen op een aambeeld
Van der Sluis opende het pand met een paar ferme klappen op een aambeeld
foto: Klaas Noordstra

Met een paar ferme klappen op het oude aambeeld opende directeur René van der Sluis het splinternieuwe pand van de constructie tak van de van der Sluis technische bedrijven in Kampen. Na ruim een jaar plannen en bouwen is het bedrijf nu verhuisd naar de Kilbystraat op het industrieterrein naast de N50.

De installatie en agri tak van de van der Sluis bedrijven blijven aan de Kamperzeedijk, hoewel de laatste inmiddels ook in Ens een vestiging heeft.

Het nieuwe pand heeft de prestigieuze naam Porta Futurum: Poort naar de toekomst. Van der Sluis Constructie is daarmee klaar voor de toekomst. Woensdag 5 juni was de officiële opening voor genodigden in de nieuwe productiehal. René van der Sluis en Arend van der Kamp hielden een welkomstwoord en brachten een toast uit. Daarop kon iedereen het nieuwe pand bekijken langs een uitgestippelde rondleiding. Tijdens het openingsmoment sloeg van der Sluis op het oude aambeeld uit 1883. Dit aambeeld zat in de inboedel van de smederij die de grootvader van René van der Sluis kocht in 1934 op de Kamperzeedijk. Dit aambeeld is dus al vanaf het begin van het bedrijf in gebruik, maar staat nu te pronken in de hal.

Van der Sluis Constructie is gespecialiseerd in het produceren, monteren en ontwerpen van staal voor de bouw en tal van andere toepassingen. Bijzonder is ook de productie van maatwerk hekwerken die naadloos worden gelast uit dunwandige profielen.

Meer informatie op: https://www.vd-sluis.nl/constructie

 

Porta Futurum in Kampen
Porta Futurum in Kampen

Gepubliceerd op vrijdag 07-06-2019 door Redactie|KN 848 keer gelezen.