Nieuwsartikel bron: www.gaellemuun.nl alle rechten voorbehouden.

ONS Sneek te sterk voor SC Genemuiden: eindstand 4-1

Datum: dinsdag 09-07-2019

SC Genemuiden

Met een 4-1 eindstand tegen 3e Divisionist ONS Sneek, is ook het 2e oefenduel in de voorbereiding voor SC Genemuiden geëindigd in een nederlaag. Opnieuw speelde Sportclub verspreid over twee helften in twee verschillende formaties, SC Genemuiden oogde fris en gretig maar kon toch niet voorkomen dat de punten in Sneek bleven. Met drie treffers van de voet van Gendridge Prijor, was hij het die de man van de wedstrijd werd.

A.s. donderdag sluit SC Genemuiden blok 1 af met een training, op dinsdag 6 augustus start men dan met het 2e blok. Op zaterdag 10 augustus a.s. volgt dan oefenwedstrijd nummer 3, om 15:00 uur is in Kampen Go Ahead de volgende tegenstander.

Scoreverloop: Genridge Prijor 1-0, Omar Kavak 1-1 (Penalty), Genridge Prijor 2-1, Genridge Prijor 3-1, ??? 4-1.

Opstelling SC Genemuiden 1e helft: Patrick Jansen, Arend van de Wetering, Gerhald Visscher, Jens Jurn Streutker, Rick Doorn, Jur van Dalfsen, Kay Velda, Nourredine Boutzamar, Jermain Baicadila, Omar Kavak, Frank Kuurman.

Opstelling SC Genemuiden 2e Helft: Robert Riezebos, Bart Jan Brouwer, Jens Jurn Streutker, Matthias Breman, Rick Doorn, Kay Velda, Sijmon Eenkhoorn, Ramon Beens, Jermain Baicadila, Rik van Dalfsen, Frank Kuurman.

 

Gepubliceerd op dinsdag 09-07-2019 door Redactie|KN 236 keer gelezen.