Nieuwsartikel bron: www.gaellemuun.nl alle rechten voorbehouden.

Filmmakers David en Roelof-Jan slaan vleugels uit.

Datum: vrijdag 06-09-2019

In de huidige tijd zijn begrippen als streamen, vloggen en YouTube bij de jeugd minimaal zo bekend als Swiebertje bij leeftijdsgenoten die opgroeiden in de jaren zeventig. Plaatsgenoot Roelof-Jan Wentink (22) en zijn kameraad David van der Toorn (19) uit IJsselmuiden zijn twee exponenten van de nieuwe generatie die zich als een vis in het water voelen in de digitale wereld.

Samen timmeren ze al een aantal jaren aan de weg als filmmaker. Al vanaf 2010 maakt David bedrijfsfilms, terwijl Roelof-Jan zijn zangcarrière ondersteunt met eigengemaakte video’s en clips.

Sinds 2015 werken de jongelingen samen. Inmiddels hebben ze diverse nummers uitgebracht, meestal ondersteund door een professionele videoclip.

Dat bleef niet onopgemerkt. Toen de nieuwe band “Volle Bak” met een muzikale ode aan topwielrenner Mathieu van der Poel begon, vielen al snel de namen van David en Roelof-Jan voor de visuele ondersteuning. Dat resulteerde in opnames voor een clip die op 24 augustus werden gemaakt.

Inmiddels is de productie zo goed als gereed en staat de première van de clip gepland voor donderdag 12 september a.s.

Publiek is van harte welkom om deze presentatie bij te wonen. Die vindt plaats in het clubgebouw van STG de Eendracht in Genemuiden. Aanvang 20.00 uur. Uiteraard zijn de jonge filmmakers bij deze première aanwezig.

Gepubliceerd op vrijdag 06-09-2019 door Redactie|KN 2012 keer gelezen.