Nieuwsartikel bron: www.gaellemuun.nl alle rechten voorbehouden.

Active Creations verhuist naar De Grote Kranerweerd

Datum: dinsdag 10-09-2019

Van de zolderkamer aan de Stroombeek, via het pand van boekhandel Driessen aan de Stationsweg naar de voormalige mastenmakerij aan de Mastenmakersstraat. Met zijn marketing- en communicatiebureau Active Creations heeft Hans Winter (34) er in twintig jaar ondernemerschap al een aardige tour door Zwartsluis opzitten. Vanaf de zomer van 2020 wordt de succesreis vervolgd op de Grote Kranerweerd.

“We zijn weer eens uit ons jasje gegroeid”, lacht Winter. “Als ik nu ons kantoor binnenstap, struikel ik soms over dozen met drukwerk. Tijdens pauzes slalom ik tussen mijn collega’s door richting een bak koffie. En omdat we maar één besprekingskamer voor klanten hebben, brainstormen we steeds vaker in onze keuken.” Een gebrek aan ruimte; het was al twee keer eerder reden voor een verhuizing. En steeds lag uitbreiding van de dienstverlening aan die keuzes ten grondslag.

Teamuitbreiding

“Op de zolderkamer werden we van een uitgever van een autosite ook een webbouwer. In de voormalige boekhandel voegden we daar het webdesign en de ontwikkeling van huisstijlen en logo’s aan toe. En in de voormalige mastenmakerij groeiden we uit tot de externe marketingafdeling van een groot aantal mkb-ondernemers in Zwartsluis.” De specialisten op het gebied van webbouw en grafische vormgeving bleven, maar kregen de laatste jaren versterking van professionals in (online) marketing, signing, relatiegeschenken, tekstschrijven, video en animatie.

Totaalpakket bieden

“We kunnen nu proactief een totaalpakket aanbieden en voor onze klanten hun complete marketing en communicatie verzorgen. Van advies tot uitvoering. Daardoor is onze klantenkring meegegroeid met de uitbreiding van zowel onze dienstverlening als ons personeelsbestand.” Ook vanuit de gemeenten Staphorst, Zwartewaterland en het voormalig Brederwiede weten ondernemers Active Creations inmiddels te vinden. Het is precies de regio die Winter met zijn team vanuit het nieuwe pand nog meer en beter wil bedienen.

Hele regio bedienen

“We spreken de taal, kennen de cultuur en snappen hoe ondernemers uit onze omgeving denken. Maar we durven ook door te vragen. We willen alles weten van een bedrijf en hun doelgroepen echt doorgronden. Op basis daarvan treden we op als sparringpartner, leveren we maatwerk en helpen we bedrijven groeien. Ik vat ons werk altijd zo samen voor onze klanten: ‘Ga lekker aan de slag met jouw werk. Dan vertellen wij de wereld wel hoe goed je bent’.” Voor die werkwijze is nu een nieuw pand nodig.

Inspirerende werkomgeving creëren

Meer ruimte voor tijdelijke opslag van drukwerk, een plek om signing te plakken, extra bespreekkamers en brainstormvertrekken, een letterlijke en figuurlijke kantoortuin, kantine en showroom. In het nieuwe industriële pand aan de Grote Kranerweerd krijgt Active Creations er allemaal de beschikking over. “En we gaan er opnieuw voor zorgen dat het pand creativiteit uitstraalt en voor inspiratie zorgt. Precies zoals ons huidige pand aan de Mastenmakersstraat doet. Als een nieuwe klant daar voor het eerst binnenstapt, hoor ik nog altijd ‘Wow’. Dat effect willen we ook vanaf de zomer van 2020 in onze nieuwe thuisbasis bereiken.”

Gepubliceerd op dinsdag 10-09-2019 door Redactie|KN 531 keer gelezen.