MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Woensdag 12 december 2018 Algemeen:

Genemuiden - Afgelopen maandagavond werden de royaal 200 Genemuidense mantelzorgers even flink verwarmd. Als dank voor de hulp aan de vele mensen die het zelf in deze maatschappij niet (helemaal) meer trekken.  Een mooie envelop was het symbolische bedankje voor alle goede zorgen dit jaar! En dat was voor velen heel zwaar. Stil verdriet, grote zorgen...de mantelzorger zet echter door.  Uit liefde! De envelop bevatte oa bonnen van ondernemers uit Zwartsluis en Hasselt. En ook Genemuiden was rijkelijk vertegenwoordigd. De vaste, altijd helpende ondernemers als een AH, een DA,  Bosch bloemen, super dat zij al jaar en dag meedoen in het bedankje.

Ingezonden op woensdag 12-12-2018 door Margo Pleijzier van der Ree


Genemuiden - In 3 dagen tijd werd de actie van Niels en Jos Buter uit Hasselt al een groot succes, dat er ook in Genemuiden een inleverpunt gecreëerd moest worden. Vanuit meerdere kanten kwam de vraag of de flessen en kratjes ook in Genemuiden konden worden ingeleverd. Na een telefoontje aan de Dorcaswinkel, kan ook Genemuiden naar hartenlust doorgaan sparen.

Gepubliceerd op woensdag 12-12-2018 door Redactie


Genemuiden - Maandag 17 december 2018 is er weer het jaarlijkse spektakelstuk van Damclub O & O. Dit is een sneldamtoernooi. Gewone partijen kunnen wel meer dan 3 uur duren, echter niet bij het sneldammen. Bij het sneldammen krijgt iedere speler slechts 10 minuten per speler/per partij, waardoor er vaak  veel spektakel en kijkgenot is.

Gepubliceerd op dinsdag 11-12-2018 door Redactie
Genemuiden - "U kunt nu bij mij sparen voor gratis producten door middel van een geweldig spaarsysteem." zo vertelt Lidia Stegeman. "Ik wil u daar graag kennis mee laten maken en uitleggen wat het voordeel is voor u, door middel van introductieavonden onder het genot van koffie ,een hapje en een drankje!"

 

Gepubliceerd op zaterdag 08-12-2018 door Redactie|KN


Genemuiden - De organisatie van Umme de Draaitoafel heeft het programma voor donderdag 27 december rond. D’ Olde Soldoat wordt die avond ondergedompeld in die typische Top2000-sfeer. Onder meer Henk Kranendonk (Dicky Woodstock/Mannenkoor Karrespoor), Klaas Beens en Ed Struijlaart gaan daarvoor zorgen.

Gepubliceerd op maandag 10-12-2018 door Redactie|KN
Genemuiden - Het bestuur van de provinciale afdeling van de SGP in Overijssel heeft na een laatste consultatieronde bij de plaatselijke afdelingen de kandidatenlijst voor de Statenverkiezingen vastgesteld. Dirk van Dijk uit Genemuiden is opnieuw gevraagd om lijsttrekker te zijn bij de komende verkiezingen en de plaatselijke afdelingen hebben ingestemd met deze voordracht.

Gepubliceerd op maandag 10-12-2018 door Redactie


Genemuiden - Ook dit jaar organiseert het comité IJssel/Zwartewater van Stichting Ontmoeting de bezorging van kerstkaarten. De kaarten worden voor de feestdagen bezorgd, in Genemuiden, Grafhorst, ’s-Heerenbroek, IJsselmuiden, Kampen, Mastenbroek en Wilsum. Alleen kaarten met deze postcodes zijn geldig: 8261 t/m 8266, 8267 AA, AB, AC, 8271, 8274, 8275, 8277, 8281, 8293 en 8044 PE/PC. Kaarten met een postbusnummer kunnen niet worden bezorgd.

Gepubliceerd op maandag 10-12-2018 door Redactie


Genemuiden - “Hoi, ik ben Niels. Ik ben 6 jaar en ik heb een stofwisselingsziekte. Mijn twee zusjes hebben dat ook. Soms zijn we extra ziek en moeten we zomaar naar het ziekenhuis. Dat is stom… Wij verzamelen nu flessen. We hopen veel geld op te halen. Dan kunnen dokters hopelijk iets bedenken waardoor ik weer beter wordt.”

Gepubliceerd op maandag 10-12-2018 door Redactie


Stop laden artikelen

Weer Gaellemuun:

wo 12 dec -2° /
6
do 13 dec -1° /
7
vr 14 dec -2° /
7
www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: