MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Zondag 18 november 2018 Algemeen:

Genemuiden - Genemuiden - Er zijn van die dagen dat je een voetbalwedstrijd bezoekt die niet om aan te gluren is, de wedstrijd Sportclub Genemuiden tegen AZSV was er zo ’n één. De geflatteerde 3-0 overwinning die SC Genemuiden tien minuten voor tijd boekte op de Aaltenaren werd als een geschenk ontvangen, maar de manier waarop verdiende allerminst de schoonheidsprijs.

Gepubliceerd op zaterdag 17-11-2018 door Redactie|KN
Ontmaskerde eilige

Geke Mateboer's visie op de goedheiligman.

Genemuiden - Wat vien’ ie now nog van Sunnekloas? Kump ‘t ’t aaj older wörrn, dat aaj d’r neks meer an vienn? Ek gleuve ’t niet. ’t Iele feest is deur de commercie wel zo gluuneg uut’emölkn en uut’esmeerd over moandn dat d’r van een verrassing nog nouweluks sproake kan weenn. Wi’j laagn vrogger op 4 december te griezeln in baede, want dan eurde wi’j de mysterieuze eilige met zien peerd Sleipnir over ons dak klossn en ondaanks ’t feit ’t as ze bi’j ons thuus niet vuule op’addn met eidnse roomse trallaria vunne wi’j toch s’ mörns wel een sukelaletter of een marsepein kujnstgebit in de skoe.

Gepubliceerd op zaterdag 17-11-2018 door Redactie|KN


Sinterklaas bezoekt de Meente

Voor de bewoners is er heerlijke speculaas van bakker Groot Koerkamp.

Genemuiden - Sinterklaas is er voor jong en oud, dus bezoekt de goedheiligman na de Overtoom ook de Meente. De bewoners zaten al klaar om de sint samen met zijn Pieten te ontvangen.

Gepubliceerd op zaterdag 17-11-2018 door Redactie|KN


Veel kinderen bij de aankomst Sinterklaas

Sinterklaas kwam ook dit jaar met de Vijf Gebroeders de binnenhaven binnenvaren.

Sinterklaas heeft zelfs nog even tijd voor een selfie
foto: Klaas Noordstra

Genemuiden - Vanmiddag kwam Sinterklaas even na twee uur Genemuiden binnenvaren. Met al zijn Pieten legde hij met zijn schip de Vijf Gebroeders aan, aan de kade in de binnenhaven van Genemuiden.

Gepubliceerd op zaterdag 17-11-2018 door Redactie|KN


Donderdag a.s tentoonstelling Vogellust in d'Overtoom

Vogelliefhebbers al druk met de voorbereidingen.

Genemuiden - Nu het kweekseizoen voorbij is komt de tijd om de resultaten aan het publiek te presenteren. De leden van Vogellust zijn dan ook alweer druk bezig met voorbereidingen te treffen voor haar plaatselijk tentoonstelling.

Gepubliceerd op zaterdag 17-11-2018 door Redactie|KN


Aanlegplaats Sinterklaas verplaatst naar de kop van de binnenhaven

Werkzaamheden aan de Oosterkaai maken aanleggen onmogelijk.

Klaas Noordstra
foto: Dranghekken zijn vanmorgen geplaatst aan de kop van de haven

Genemuiden - Vanwege de werkzaamheden van de afgelopen weken aan de kade van de binnenhaven aan de Oosterkade kant is het niet mogelijk voor Sinterklaas om daar vanmiddag aan te komen.

Gepubliceerd op zaterdag 17-11-2018 door Redactie|KN


Jan Beens wast vandaag autos voor het goede doel!

Help je mee? je kunt nog tot 2 uur vanmiddag terecht.

Je auto weer spik en span aan de Nijverheidstraat.
foto: Klaas Noordstra

Genemuiden - Vandaag zaterdag 17 November wast Jan Beens Car Detailing auto’s. De opbrengst is voor een neef en zijn vrouw die een adoptie gaan doen, hierbij willen we graag een financieel steentje bijdragen.

Helpt u ook mee?

Gepubliceerd op zaterdag 17-11-2018 door Redactie|KN


Genemuiden - In het kader van de Dag van de Ondernemer bracht burgemeester Bilder een bezoek aan een drietal bedrijven in Zwartewaterland. Deze drie bedrijven staan symbool voor al onze Zwartewaterlandse MKB bedrijven. Tijdens deze bezoeken werden Lamco de Vries van Sani4all, Roelof van der Breggen van Van der Breggen auto’s en Harmen Sikkema van Fortop bedankt voor hun ondernemerschap in de gemeente Zwartewaterland. De bezochte ondernemers zijn allemaal ondernemers die de afgelopen jaren een groei hebben doorgemaakt.

Gepubliceerd op vrijdag 16-11-2018 door Redactie


De wals maakt de nieuwe asfaltlaag mooi glad.
foto: Jannes van den Berg

Genemuiden - Op het kruispunt Jan van Arkelstraat- Kamperdijk achterweg is vandaag nieuw asfalt aangebracht. Vanmorgen is met groot materieel en veel mankracht de oude laag er uitgefreest, en vanmiddag is de nieuwe laag aangebracht.

Gepubliceerd op donderdag 15-11-2018 door Redactie|KN


Genemuiden - Het is bijna zover! Morgen opent Buitenbosch de deuren van haar splinternieuwe winkel aan de Markt 3. Deze opening willen ze komend weekend feestelijk met hun klanten vieren. Met heerlijke proeverijen, een winactie en tal van leuke acties. “Zo ontvangt elk klant bij besteding vanaf 15 euro een lekkere attentie cadeau”, vertelt Harold van Dalfsen.

Gepubliceerd op donderdag 15-11-2018 door Redactie|KN


Sinterklaas slaapt opnieuw in Genemuiden

Sint en MVG hebben een leuke kassabonnenactie

Genemuiden - Sinterklaas bevalt het zo goed in winkelstad Genemuiden dat hij ook dit jaar weer komt wonen in het Sinthuis. Aan de Kruisstraat, in het pand van d’ IJSKO, komt hij bij van alle drukte rond zijn verjaardag. In samenwerking met Middenstand Vereniging Genemuiden (MVG) organiseert hij bovendien een kassabonnenactie met prachtige prijzen.

Gepubliceerd op donderdag 15-11-2018 door Redactie
"Op welke deur klopt jij?"

Evangelisatie-dienst bij het Leger des Heils op zondag 2 december.

Genemuiden - Op zondagmiddag 2 december, bij leven en welzijn, is er een evangelisatie-dienst bij het Leger des Heils in Genemuiden. Muzikale medewerking door Johan Vreugdenhil, voormalig popmuzikant. Cees van Beek zal de dienst leiden met het thema: "Op welke deur klopt jij?"

Gepubliceerd op woensdag 14-11-2018 door Redactie|KN


Stop laden artikelen

Weer Gaellemuun:

za 17 nov -1° /
10
zo 18 nov -3° /
10
ma 19 nov /
7
www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: