MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Zaterdag 20 juli 2019 Algemeen:

Genemuiden - Het zit er op voor Marjolein, de Nijmeegse vierdaagse, vier dagen achter elkaar 40 km wandelen.

(Slecht) slapen op een ongemakkelijk veldbed in een zaal met vreemde mensen, snurkers die je wakker houden, bij nacht en ontij uit de veren, jezelf weer bij elkaar rapen, de pijn negeren, jezelf moed inspreken en dan toch maar weer die schoenen aan en door.

De beroemde slogan van Alpe d'Huez: 'Opgeven is geen optie', geldt ook voor Marjolein en de vierdaagse. Ze heeft het af en toe wel moeilijk gehad, vooral de tweede dag, toen blaren haar dusdanig parten begonnen te spelen, dat ze bijna wilde afhaken. Maar dat deed ze niet, ze ging door en heeft de finish en haar doel gehaald en natuurlijk het welverdiende kruisje.

Chapeau marjolein!!

Lees hier onder het verslag van de laatste dag van de wandelvierdaagse in Nijmegen.

Gepubliceerd op vrijdag 19-07-2019 door Aline Mateboer


De derde dag in Nijmegen voor Marjolein

Marjolein vertelt haar verhaal

Genemuiden - Gisteren meldden we al dat de tweede dag de zwaarste is. En.... dat blijkt nu ook, want in tegenstelling tot gisteren heeft Marjolein vandaag goed doorstaan met weinig klachten. Wilde ze gisteren eigenlijk nog stiekem stoppen, na vandaag is ze weer vol goede moed en gaat morgen gewoon weer van start. Wat een kanjer!!

Gepubliceerd op donderdag 18-07-2019 door Aline Mateboer
1 reactie.

Genemuiden - 40 km wandelen vier dagen achter elkaar, is niet niks!!

Afzien, er doorheen zitten, pijn, verdriet, moedeloosheid en tranen, het hoort er allemaal bij. Ik hoor net op tv in het programma 'Het gevoel van de vierdaagse' dat de tweede dag de zwaarste is. Marjolein, je hebt dag 2, de zwaarste dag, gehaald, dus ga er voor!! Wij van Gaellemuun.nl wensen je alle succes van de wereld, het gaat je lukken. You go girl!!!

Gepubliceerd op woensdag 17-07-2019 door Aline Mateboer
Ga nooit onnodig op iemands tenen staan

Provinciale Staten functioneren met de waardigheid van de Senaat

Genemuiden - Dirk van Dijk (67) uit Genemuiden; een leven lang actief in de politiek. Maar liefst een kwarteeuw zit hij al in de Provinciale Staten van Overijssel. Onlangs werd bij deze mijlpaal uitgebreid stilgestaan met een receptie. 25 jaar onafgebroken politiek handwerk naast een gewone baan in het dagelijkse leven. Waarden die niet veel Statenleden halen. Dirk van Dijk is dan ook al 12 jaar het langstzittende Overijsselse Statenlid en dus de nestor, wat hem bij speciale gebeurtenissen nog extra gelegenheid geeft om, namens de Staten, zijn zegje te doen.

Gepubliceerd op dinsdag 16-07-2019 door Redactie|KN


Stop laden artikelen

Weer Gaellemuun:

za 20 jul 17° / 25°
4
zo 21 jul 15° / 24°
8
ma 22 jul 14° / 26°
7
www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: