MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Zaterdag 23 februari 2019 Algemeen:Genemuiden - Afgelopen donderdag heeft Anne van der Kolk de selectie en staf van SC Genemuiden meegedeeld dat hij bezig is aan zijn laatste seizoen als selectiespeler van SC Genemuiden. Uiteraard heeft de TC van Sportclub er alles aan gedaan om Anne nog een seizoen aan boord te houden daar hij nog steeds van grote waarde is in de huidige selectie.

Gepubliceerd op vrijdag 22-02-2019 door Redactie|KN


4 reacties.

Genemuiden - "Ik heb vanmorgen vroeg, twee vuilnisbakken overeind gezet en de rommel er weer in gedaan." zo laat Hans van 'tNoordende weten. " Dacht dat ze door jongens om gegooid waren. Vanmiddag ging ik de bewoners waarschuwen en zag dat beide vuilnisbakken kapot waren. De een zowat dwars doormidden in de lengte en de ander het handvat kapot en een wiel er af."

Gepubliceerd op vrijdag 22-02-2019 door Redactie|KN
Geslaagd Spetterfeest in zwembad de Kragge

Partij van de Arbeid organiseerde ook dit jaar weer traditioneel zwemfestijn

Zwartsluis - Voor de schooljeugd uit Zwartewaterland organiseerde de PvdA woensdagmiddag weer het jaarlijkse zwemfestijn, ‘het Spetterfeest’. Wellicht door het prachtige weer waren er deze middag wat minder kinderen aanwezig dan bij voorgaande edities, maar de bijna vijftig aanwezigen (en hun vaders en moeders) genoten volop van een middag watervertier in zwembad de Kragge.

Gepubliceerd op woensdag 20-02-2019 door Redactie|KN


Het blijft aanmodderen, met de liefde…

Faber en de Jong op 1 maart in d’Overtoom

Genemuiden - Hebben we net Valentijnsdag achter de rug en dan komen Casper de Jong en Steven Faber ons doodleuk uitleggen, dat het met die liefde gewoon een enorm gedoe blijft… Dichter de Jong en gitaarvirtuoos Faber, voor deze bijzondere gelegenheid bijgestaan door Jerry Hoekman, menen te weten hoe dat allemaal zit.

Gepubliceerd op woensdag 20-02-2019 door Redactie|KN
Genemuiden - Gedurende meer dan tien jaar is in woon- en zorgcentrum De Meente in het winterseizoen iedere twee weken een schilderclub actief. Deze club beoefend de schilderkunst op een hobbymatige manier. De leden van de club zijn senioren, maar wonen niet in De Meente. Een of meer leden van de club zijn u of jou vast wel welbekend.

Gepubliceerd op woensdag 20-02-2019 door Redactie|KN


Stop laden artikelen

Weer Gaellemuun:

za 23 feb / 11°
9
zo 24 feb -2° / 11°
10
ma 25 feb -1° / 13°
10
www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: