MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Zaterdag 21 september 2019 Algemeen:

Forellen worden uitgezet in de kolk voor morgen

Forelvissen voor het goede doel

Genemuiden - Vanavond is er +/-900 zalm, goud -en regenboogforel uitgezet in de kolk waar morgen weer het jaarlijkse forelvissen plaats vind voor het goede doel. Dit jaar gaat de volledige opbrengst naar de voedselbank van Zwartewaterland.

Gepubliceerd op vrijdag 20-09-2019 door Redactie
Compleet in folie ingepakt huis in Genemuiden
foto: Klaas Noordstra

Genemuiden - In de Schoolstraat in Genemuiden is vandaag een compleet in folie ingepakte woning te zien. De woning moet een viskom voorstellen en is ingepakt omdat visboer Bernard van Dijk vandaag trouwt met zijn Nicolien Rook.

Gepubliceerd op vrijdag 20-09-2019 door Redactie|KN
Genemuiden - Binnenkort (zaterdag 28 september) is het burendag, daar willen de buren van de prinses Beatrixstraat  in Genemuiden dit jaar ook echt invulling aangeven. Met het aanpassen en creëren van de extra parkeerplaatsen en de vernieuwing van de groenstroken heeft de straat dit jaar een mooie facelift gekregen, dat willen ze graag zo houden en waar mogelijk nog uitbreiden.

Gepubliceerd op woensdag 18-09-2019 door Redactie|KN


Genemuiden - Piet Breman zegeviert ook deze week vanuit Niergnies, Gerrit Jan Beens pakt de winst vanuit Melun Andrezel. Voor de leden van PV de Snelvliegers stonden zaterdag al weer de laatste vluchten van het seizoen op het programma. Een natourvlucht vanuit Niergnies (337 km) en een jonge duivenvlucht vanuit Melun Andrezel (501 km).

Gepubliceerd op woensdag 18-09-2019 door Redactie|KN


Vrijdag grote Fancy Fair voor aanschaf nieuwe geluidsinstallatie

‘Heel Zwartsluis’ helpt Arembergschool

v.l.n.r. Arembergschool-directeur Jeroen Oosterhof, sponsor Elles Oortwijn van Elly’s Beach&Bistro en ouderraadvoorzitter Robe

Zwartsluis - De Arembergschool in Zwartsluis zit in een periode van vernieuwingen en aanpassingen. Na de zomervakantie is de school voorzien van nieuw meubilair en werd de peuterspeelgroep van de SKZ in het gebouw gehuisvest. Met de gemeente loopt een traject van renovatie en verduurzaming. Maar de eerstvolgende grote activiteit is vrijdag 20 september. Dan houden school en ouderraad de grote Fancy Fair ten behoeve van de aanschaf van een nieuwe geluidsinstallatie die zowel binnen als buiten de school gebruikt kan worden.

Gepubliceerd op woensdag 18-09-2019 door Redactie|KN
Zaterdag 21 september: Forelvissen voor het goede doel

Opbrengst gaat naar de voedselbank Zwartewaterland.

Genemuiden - Zaterdag 21 september is weer het jaarlijkse forelvissen in de kolk aan de Hasselterdijk.In de kolk achter Keet de Kolk kan je een dagdeel vissen voor 15 euro, of de hele dag voor 25 euro.

Gepubliceerd op woensdag 18-09-2019 door Redactie|KN
De gemeente Zwartewaterland reageert op tijd op vragen per email.

Steeds meer gemeenten beantwoorden op tijd hun e-mail

Genemuiden - Voor het vijfde jaar op rij heeft Wij Verdienen Beter onderzoek gedaan naar de bereikbaarheid van gemeenten per e-mail. Dit jaar voldeed 86 procent van de gemeenten aan de e-mailgedragslijn voor overheden door een eenvoudige vraag binnen 2 dagen te beantwoorden. In 2018 voldeed maar 62 procent van de gemeenten aan deze gedragslijn.

Gepubliceerd op woensdag 18-09-2019 door Redactie|KN
Stop laden artikelen

Weer Gaellemuun:

za 21 sep / 23°
10
zo 22 sep / 23°
8
ma 23 sep 14° / 19°
6
www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: