MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Zaterdag 25 januari 2020 Algemeen:De eerste gasten zijn binnen bij MC Genemuiden

Dit weekend veel oude motoren in de 43e editie van de Hot Rod Rally

Genemuiden - Vanmiddag kwamen de eerste oude motoren aanrijden bij het clubgebouw van Motorclub Genemuiden. Dit weekend staat in het teken van de  Hot Rod Rally.  Dit jaar al weer de 43e editie met zoals gebruikelijk op de zaterdagavond live muziek.

Gepubliceerd op vrijdag 24-01-2020 door Redactie|KN


IJsselland - Vanuit een mooie basis bouwden we het afgelopen jaar door aan Veiligheidsregio IJsselland. De ‘blik op buiten’ bleven we houden. We gingen in gesprek met onze inwoners, bijvoorbeeld na de oefening Community Safety in Wijhe. Ook legden we onze crisisorganisatie onder de loep met het nieuwe Crisisplan 2020-2023. Dat is te lezen in het publieksjaarverslag 2019.

Gepubliceerd op vrijdag 24-01-2020 door Redactie|KN
Cult Café in d'Overtoom

Interviews met regionale grootheden uit de metal scene en dialect rock

Genemuiden - Jan Blei ging vanavond in gesprek met o.a. Johan Schoterman, presentator op diverse festivals, zoals de Zwarte Cross. Maar ook Erik Neimeijer, gitarist en zanger van de band Bökkers en afgestudeerd psycholoog gaf acte de présence en vertelde zijn verhaal. Erik is tevens kunstschilder en exposeerde in het verleden al eens in d’Overtoom.

Gepubliceerd op donderdag 23-01-2020 door Aline Mateboer
Werken op een interessante werk- en ontmoetingsplek

Bibliotheek Genemuiden en Bibliotheek Zwartsluis zoeken vrijwilligers

Genemuiden - De mooiste romans, de spannendste detectives en thrillers, de grappigste kinderboeken, boeiende e-books, fascinerende films en nog veel meer vindt u in de Bibliotheek Zwartewaterland. Wie zou daar nou niet willen werken? De Bibliotheek Zwartewaterland is op zoek naar vrijwilligers.

Gepubliceerd op donderdag 23-01-2020 door Redactie|KN


Genemuiden - De Sycade Group is de komende vijf jaar hoofdsponsor van de jeugdafdeling van Sportclub Genemuiden. Het bedrijf uit Zwolle is al enige tijd lid van Businessclub de Wetering. “Wij voelen ons persoonlijk heel erg thuis bij Sportclub Genemuiden en daaruit zijn ook mooie zakelijke contacten ontstaan. Die band willen we graag verder versterken”, zegt directeur Fate Basit van The Sycade Group.

Gepubliceerd op woensdag 22-01-2020 door Redactie|KN


Genemuiden - Woensdag 29 januari is Café d'Olde Soldoat de locatie van het Pokerkampioenschap van Genemuiden. Verspreid over heel Nederland worden er 150 voorrondes gespeeld met als ultieme doel het halen van de landelijke finale. Het Open Nederlands Kampioenschap Poker maakt het mogelijk voor alle pokerliefhebbers om mee te doen aan een laagdrempelig toernooi.

Gepubliceerd op woensdag 22-01-2020 door Redactie|KN


34 jarige Genemuidenaar aangehouden

Bestuurder had geen geldig rijbewijs en bleek onder invloed van drugs.

Genemuiden - De politie heeft vanmorgen tijdens een controle een 34 jarige Genemuidenaar in zijn auto staande gehouden. Het rijbewijs van de man bleek ongeldig verklaard. Daarnaast was hij onder invloed van verdovende middelen.

Gepubliceerd op woensdag 22-01-2020 door Redactie|KN


Stop laden artikelen

Weer Gaellemuun:

za 25 jan /
7
zo 26 jan /
7
ma 27 jan /
6
www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: