MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Donderdag 27 juni 2019 Algemeen:Gemeenteraad stemt in met ‘Gelijke kansen voor ieder kind’

Meer ondersteuning voor jonge kinderen en verbinding tussen onderwijs en jeugdhulp

Genemuiden - Op 20 juni 2019 heeft de gemeenteraad van Zwartewaterland ingestemd met het nieuwe gemeentelijk Onderwijskansenbeleid ‘Gelijke kansen voor ieder kind’. Aanleiding is een andere verdeling van ‘onderwijsgeld’ vanuit het Rijk. Doel van het nieuwe beleid is dat ieder kind uit Zwartewaterland met gelijke kansen de onderwijsloopbaan kan doorlopen. Belangrijke thema’s zijn het voorkomen van onderwijs- en ontwikkelingsachterstand bij jonge kinderen en de verbinding tussen onderwijs en jeugdhulp.

Gepubliceerd op donderdag 27-06-2019 door Redactie|KN
Genemuiden - De bekendste feestlocatie in Genemuiden gaat verbouwen. Het eigenaarsechtpaar Harold en Jennifer van Dalfsen start in oktober met de verbouwing van De Kaaihof. Met name de Hofzaal ondergaat een metamorfose. De vernieuwing moet de grootste feestzaal van De Kaaihof volledig up-to-date maken en nóg meer ruimte en sfeer bezorgen voor bruiloften, jubilea, verjaardagen, kraamfeesten, familiedagen, personeelsfeesten of klantevents.

Gepubliceerd op woensdag 26-06-2019 door Redactie|KN
Genemuiden - Voor de leden van PV de Snelvliegers stonden er ook deze zaterdag maar liefst 3 vluchten op het programma: Een vitessevlucht vanuit het Belgische Meer (154 km), een jonge duivenvlucht ook vanuit het Belgische Meer en een dagfondvlucht vanuit het Franse Issoudun (694 km).

Gepubliceerd op woensdag 26-06-2019 door Redactie
Fancy fair op de Johannes Bogermanschool op 3 juli

Met vele leuke dingen voor jong en oud

Genemuiden - De fancy fair op woensdag 3 juli ( let op nieuwe datum) belooft een gezellige feestelijke markt met allerlei leuke dingen voor jong en oud te worden. Het jonge publiek kan er knutselen, lasergamen en andere leuke spelletjes doen en er is een springkussen.

Gepubliceerd op woensdag 26-06-2019 door Redactie|KN


Stop laden artikelen

Weer Gaellemuun:

do 27 jun 12° / 21°
8
vr 28 jun 10° / 24°
10
za 29 jun 10° / 31°
10
www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: