MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Zondag 21 oktober 2018 Algemeen:

Genemuiden - Al jaren loopt Genemuiden uit voor de jaarlijkse voorstellingen van toneelvereniging Genemuiden. Net in het 30 jarig bestaan van deze club loopt alles tegen. Door omstandigheden lukt het niet om het evenement in de benen te krijgen dit jaar en heeft men besloten om de voorstellingen te cancelen.

Gepubliceerd op zondag 21-10-2018 door Redactie


SC Genemuiden toont karakter

Verslag SC Genemuiden - Sparta Nijkerk

Genemuiden - Een soort van opluchting overheerste er bij SC Genemuiden, nadat scheidsrechter Aafouallah de wedstrijd door op de fluit te blazen beëindigde en op het scorebord er een 3-0 eindstand prijkte. Na een aantal tegenvallende duels snakte de thuisclub naar een overwinning, dat dit ten koste ging van Sparta Nijkerk daar maalde bij Genemuiden na afloop niemand om.

Gepubliceerd op zaterdag 20-10-2018 door Redactie
Grafhorst vist ook dit jaar in Genemuiden.

Laatste wedstrijd van het seizoen traditioneel in Genemuiden haven.

De winnaar van de Grafhorster zomercompetitie 2018
foto: Klaas Noordstra

Genemuiden - Vanmorgen zat een groep vissers aan de waterkant van de binnenhaven. De vissers kwamen uit Grafhorst, en visten de laatste wedstrijd van het seizoen. "In Genemuiden is het atijd goed vissen" merkte één van hun op.

Gepubliceerd op zaterdag 20-10-2018 door Redactie|KN


Genemuiden - Om op de toekomst voorbereid te zijn, gaat Navaliaburcht outdoorsports niet alleen innovatieve manieren van bewegen aanbieden, ook het bestuur moet op de toekomst voorbereid zijn. We zien nu al dat het voor verenigingen steeds moeilijker wordt om vrijwilligers te werven, vooral bestuurlijke functies blijken een heet hangijzer te zijn.

Gepubliceerd op zaterdag 20-10-2018 door Redactie|KN


Boudewijn Postma ontvangt koninklijke onderscheiding

Burgemeester Bilder riddert brandweerman in hart en nieren

Genemuiden - Boudewijn Postma heeft tijdens de jaarlijkse korpsavond van de brandweer Hasselt op 19 oktober 2018 een Koninklijke onderscheiding ontvangen uit handen van burgemeester Bilder. Postma werd benoemd tot Lid in de orde van Oranje Nassau als dank voor zijn jarenlange inzet als vrijwillig brandweerman bij het korps Hasselt.

Gepubliceerd op vrijdag 19-10-2018 door Redactie|KN
Jos van Hees (directeur Netwerkontwikkeling Rijkswaterstaat) en gedeputeerde Monique van Haaf (Ruimte, Grondbeleid en Handhavi

HASSELT - Onder toeziend oog van twee agrariërs en een groep betrokken bestuurders ondertekenden gedeputeerde Monique van Haaf (provincie Overijssel) en directeur Jos van Hees (Rijkswaterstaat) een overeenkomst voor de uitvoering van de eerste maatregelen voor het natuurherstel van de uiterwaarden van het Zwarte Water en de Vecht.

Gepubliceerd op vrijdag 19-10-2018 door Redactie|KN


IJsselheem reikte de prijzen uit

Winnaars ontvangen de prijzen in de kleur- en puzzelwedstrijd.

Genemuiden - IJsselheem Thuiszorg organiseerde tijdens de Biestemerk een leuke kleur- en puzzelwedstrijd. Vanmiddag mochten de prijswinnaars hun prijzen in ontvangst nemen in de Meente.

De winnaars van de kleurwedstrijd zijn:

Gepubliceerd op vrijdag 19-10-2018 door Redactie|KN
Sponsorloop voor Hope4Kids

Mooi bedrag van € 5136,73

Genemuiden - Vanmorgen werd er een sponsorloop georganiseerd door de scholen Johannes Calvijn, Johannes Bogerman en de Maarten lutherschool. Deze ochtend stapten alle kinderen van de bovenbouw op de fiets en gingen alle kinderen van de onderbouw wandelen.

Gepubliceerd op vrijdag 19-10-2018 door Redactie


Genemuiden - Bij Sigrid en Buitenbosch wisselen in november het spreekwoordelijke stuivertje: ze ruilen in de historische smederij aan de Markt van plaats. Beide ondernemers zijn blij met de verhuizing naar de andere kant van de deur. Op vrijdag 16 november gaan Bij Sigrid en Buitenbosch op de ‘nieuwe plek’ open.

Gepubliceerd op vrijdag 19-10-2018 door Redactie|KN


Hasselt - Op zaterdag 3 november aanstaande hoopt het orkest van de Hasselter fanfare een bijzonder dubbelconcert met de fanfare uit Rheden te geven. Beide orkesten staan onder leiding van dirigent Harry van Bruggen, die al sinds 2008 dirigent is van de Regimentsfanfare ‘Garde Grenadiers en Jagers’ in de rang van kapitein.

Gepubliceerd op donderdag 18-10-2018 door Redactie|KN


Genemuiden - Op zaterdag 27 oktober en zaterdag 3 november 2018 kunnen de inwoners van de gemeente Zwartewaterland grof tuinafval gratis inleveren. Dit kan bij de Firma Wolfshagen in Hasselt en bij ROVA Zwolle. Met deze actie willen de gemeente en ROVA bereiken dat er zoveel mogelijk grof tuinafval wordt gescheiden. Gescheiden grof tuinafval kan voor een deel worden gecomposteerd en voor een deel ingezet worden voor de opwekking van duurzame energie. Daarnaast wordt op deze manier voorkomen dat grof tuinafval bij het restafval eindigt.

Gepubliceerd op donderdag 18-10-2018 door Redactie|KN


Mooie promotievideo ondernemend Genemuiden

Qroost maakte deze video in opdracht van de gemeente Zwartewaterland.

Ondernemend Genemuiden
Opname en montage:Qroost

Genemuiden - Qroost Beeldmakers maakte op verzoek van de gemeente Zwartewaterland een aantal video's om de gemeente te promoten. Vorige week al publiceerden wij van hun hand de video over Zwartewaterland.

Gepubliceerd op donderdag 18-10-2018 door Redactie|KN
Stop laden artikelen

Weer Gaellemuun:

zo 21 okt / 16°
6
ma 22 okt / 14°
7
di 23 okt / 14°
5
www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: