MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Vrijdag 26 april 2019 Algemeen:Knutselen, feestvieren én lawaai maken
foto: 't Startblok

Genemuiden - Knutselen, feestvieren én lawaai maken....dat zijn een aantal favoriete bezigheden van de peuters van 't Startblok. Voor Koningsdag knutselen ze een mooie toeter en daarmee gaan ze zaterdag natuurlijk langs de kant van de weg staan want veel broers en zussen zitten op een versierde wagen van hun basisschool.

Gepubliceerd op donderdag 25-04-2019 door Redactie|KN
Het Kampioenschap Poker komt naar Genemuiden

Datum aangepast naar 29 mei.

Genemuiden - Woensdag 29 mei om 19:30 is Café D’Olde Soldoat de locatie van een voorronde van het Open Nederlands Kampioenschap Poker. Verspreid over heel Nederland worden er 150 voorrondes gespeeld met als doel het halen van de landelijke finale. Het Open Nederlands Kampioenschap Poker maakt het mogelijk voor alle pokerliefhebbers om mee te doen aan een laagdrempelig toernooi.

Gepubliceerd op donderdag 21-03-2019 door Redactie|KN


Genemuiden - Het college van burgemeester en wethouders van Zwartewaterland heeft besloten de heer S. (Sebastiaan) Ruddijs uit Groningen per 15 augustus 2019 te benoemen tot gemeentesecretaris. Sebastiaan Ruddijs volgt de huidige secretaris Jelle Dijkstra op, die per 1 augustus met pensioen gaat.

Gepubliceerd op donderdag 25-04-2019 door Redactie|KN
Meepraten over de toekomst van Zwartewaterland

Persbericht Gemeente Zwartewaterland

Genemuiden - De gemeente Zwartewaterland werkt aan de nieuwe omgevingsvisie. Daarvoor willen zij graag in gesprek met bewoners om hun ideeën, ambities en perspectief op te halen. De gemeente organiseert daarom van 14 t/m 22 mei een reeks van 4 Ontmoetingen in de verschillende kernen en het buitengebied. Vervolgens wordt het samen afgesloten tijdens de slotontmoeting. Hoe zien bewoners de toekomst? Hoe ziet het leven er over 20 jaar uit? Wat betekenen ontwikkelingen op gebied van innovatie, digitalisering en duurzaamheid voor ons als inwoners van Zwartewaterland, voor uw bedrijf of organisatie en voor de gemeente? Wat vinden we belangrijk met elkaar in Zwartewaterland? Daarover gaat de gemeente graag met bewoners in gesprek.

Gepubliceerd op donderdag 25-04-2019 door Redactie|KN


Wie wil er zaterdag mee in het treintje?

Het treintje wordt beschikbaar gesteld door Brouwer Optiek Juwelier.

Genemuiden - A.s. zaterdag tijdens de optocht voor Koningsdag zal tijdens de ochtendroute een treintje meerijden, zij sluiten de optocht. Dit treintje wordt beschikbaar gesteld door Brouwer Optiek Juwelier.

Gepubliceerd op woensdag 24-04-2019 door Redactie|KN
Een stevige training ook voor familie en vrienden
foto: Jacqueline van Dorsten

Zwartsluis - Deze week staat voor Roosbergsports in het teken van Family Kickass. De kickboksers van de sportschool mogen een familielid of een vriend meenemen naar de training om kennis te maken met de sport.

Gepubliceerd op woensdag 24-04-2019 door Redactie|KN
Genemuiden - De gemeente Zwartewaterland werkt aan de nieuwe omgevingsvisie. Daarvoor willen zij graag in gesprek met bewoners om hun ideeën, ambities en perspectief op te halen. De gemeente organiseert daarom van 14 t/m 22 mei een reeks van 4 Ontmoetingen in de verschillende kernen en het buitengebied.

Gepubliceerd op woensdag 24-04-2019 door Redactie|KN


Stop laden artikelen

Weer Gaellemuun:

do 25 apr / 20°
6
vr 26 apr 10° / 17°
7
za 27 apr / 13°
6
www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: