MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Vrijdag 24 mei 2019 Algemeen:

Genemuiden - Vanavond waren er erg veel condenssporen van vliegtuigen te zien aan de lucht boven Genemuiden. De sporen die ontstaan uit de uitlaatgassen van vliegtuigen blijven vooral lang zichtbaar als de lucht op grote hoogte veel vocht bevat. Er is dan volgens Wikipedia ook een weersverandering op komst.

Gepubliceerd op woensdag 22-05-2019 door Redactie|KN
Genemuiden - Aanstaande vrijdag 24 mei 2019 van 17:30 tot 20:00 houdt OBS De Vogelaar weer het jaarlijkse schoolfeest. Dit schoolfeest wordt gehouden om te kunnen blijven voorzien in extra benodigdheden en activiteiten voor de kinderen van onze school. Daarnaast wordt er traditie getrouw een deel van de opbrengst geschonken aan een goed doel.

Gepubliceerd op woensdag 22-05-2019 door Redactie|KN


Genemuiden - In aanloop naar de viswedstijden van HSV het Zwartewater kunnen de kinderen in de leeftijd van 5 t/m 13 jaar gratis online lid worden van visvereniging H.S.V. Het Zwartewater Genemuiden. Dit project wordt ondersteund door Sportvisserij Nederland en de federatie Oost Nederland welke voor elk nieuw online aangemeld jeugdlid een hengel met tuigje gratis beschikbaar stelt.

Gepubliceerd op woensdag 22-05-2019 door Redactie


1 reactie.

Genemuiden - Tijdens de markt op dinsdagmiddag was het tot nu toe toegestaan om in de Julianastraat te parkeren om te voorzien in extra parkeerruimte. Het college van de gemeente Zwartewaterland heeft besloten zo staat in de gemeentepublicatie van vandaag dat de uitzondering van het parkeerverbod op dinsdag word opgeheven.

Gepubliceerd op woensdag 22-05-2019 door Redactie|KN


Genemuiden - De wedstrijd tussen SC Genemuiden en SDC Putten werd een wedstrijd die eigenlijk nergens meer toe deed, beide teams leken het allemaal wel best te vinden en vergaten om het publiek een wedstrijd voor te schotelen als dank voor hun bezoek het afgelopen seizoen. Het gelijke spel zorgde er wel voor dat Sportclub zich definitief veilig speelde en ook volgend seizoen uitkomt in de hoofdklasse.

Gepubliceerd op zondag 19-05-2019 door Redactie|KN
Sterrenteam verslaat SC 9 opnieuw.

Team ‘mensen met een beperking ’ tegen ‘De Oldstars van het 9e’ eindigd in 10-5

Genemuiden - De mooiste wedstrijd van het jaar word de jaarlijkse voetbalwedstrijd tussen ‘De Oldstars van het 9e’ vs ‘mensen met een beperking.’ genoemd. Dit jaar alweer de 9e editie van deze succesformule.

Gepubliceerd op zaterdag 18-05-2019 door Redactie|KN


Stop laden artikelen

Weer Gaellemuun:

do 25 apr / 20°
6
vr 26 apr 10° / 17°
7
za 27 apr / 13°
6
www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: