MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Zaterdag 17 november 2018 Algemeen:

Genemuiden - In het kader van de Dag van de Ondernemer bracht burgemeester Bilder een bezoek aan een drietal bedrijven in Zwartewaterland. Deze drie bedrijven staan symbool voor al onze Zwartewaterlandse MKB bedrijven. Tijdens deze bezoeken werden Lamco de Vries van Sani4all, Roelof van der Breggen van Van der Breggen auto’s en Harmen Sikkema van Fortop bedankt voor hun ondernemerschap in de gemeente Zwartewaterland. De bezochte ondernemers zijn allemaal ondernemers die de afgelopen jaren een groei hebben doorgemaakt.

Gepubliceerd op vrijdag 16-11-2018 door Redactie


De wals maakt de nieuwe asfaltlaag mooi glad.
foto: Jannes van den Berg

Genemuiden - Op het kruispunt Jan van Arkelstraat- Kamperdijk achterweg is vandaag nieuw asfalt aangebracht. Vanmorgen is met groot materieel en veel mankracht de oude laag er uitgefreest, en vanmiddag is de nieuwe laag aangebracht.

Gepubliceerd op donderdag 15-11-2018 door Redactie|KN


Genemuiden - Het is bijna zover! Morgen opent Buitenbosch de deuren van haar splinternieuwe winkel aan de Markt 3. Deze opening willen ze komend weekend feestelijk met hun klanten vieren. Met heerlijke proeverijen, een winactie en tal van leuke acties. “Zo ontvangt elk klant bij besteding vanaf 15 euro een lekkere attentie cadeau”, vertelt Harold van Dalfsen.

Gepubliceerd op donderdag 15-11-2018 door Redactie|KN


Sinterklaas slaapt opnieuw in Genemuiden

Sint en MVG hebben een leuke kassabonnenactie

Genemuiden - Sinterklaas bevalt het zo goed in winkelstad Genemuiden dat hij ook dit jaar weer komt wonen in het Sinthuis. Aan de Kruisstraat, in het pand van d’ IJSKO, komt hij bij van alle drukte rond zijn verjaardag. In samenwerking met Middenstand Vereniging Genemuiden (MVG) organiseert hij bovendien een kassabonnenactie met prachtige prijzen.

Gepubliceerd op donderdag 15-11-2018 door Redactie
"Op welke deur klopt jij?"

Evangelisatie-dienst bij het Leger des Heils op zondag 2 december.

Genemuiden - Op zondagmiddag 2 december, bij leven en welzijn, is er een evangelisatie-dienst bij het Leger des Heils in Genemuiden. Muzikale medewerking door Johan Vreugdenhil, voormalig popmuzikant. Cees van Beek zal de dienst leiden met het thema: "Op welke deur klopt jij?"

Gepubliceerd op woensdag 14-11-2018 door Redactie|KN


Burgemeester Bilder met het echtpaar Weijs – Van Dijk

Genemuiden - Andries Weijs en Fem van Dijk trouwden op 12 november 1958 in het gemeentehuis in Genemuiden. Burgemeester Bilder bezocht het echtpaar op 13 november om hen te feliciteren met hun 60-jarig huwelijksjubileum.

Gepubliceerd op woensdag 14-11-2018 door Redactie|KN


Populieren bij de pont worden volgende week gekapt.

Kapvergunning is aangevraagd en verleend. Vanaf 19 november start het kappen van de bomen.

Genemuiden - De gemeente Zwartewaterland heeft een aantal kenmerkende bomen in haar gemeente staan. Bomen die er al generaties staan en inmiddels beeldbepalend zijn geworden voor de omgeving. Uit inspecties is gebleken dat een aantal van deze kenmerkende bomen niet meer veilig zijn en om die reden gekapt moeten worden. Het gaat om de onderstaande bomen.

Gepubliceerd op woensdag 14-11-2018 door Redactie|KN


Genemuiden - Niet verwacht, dat zo snel na de uitbreiding van onze producten met Stroopwafels van Buurman&Buurman, we opnieuw een uitbreiding kunnen aanbieden. Geke vd Vegte van de boerderij Hoogstamboomgaard “Het Holt” uit Mastenbroek kwam langs met de vraag of we appelsap voor hen wilden verkopen. Uiteraard zijn we daar op in gegaan.

Gepubliceerd op woensdag 14-11-2018 door Redactie
Buitink geeft informatie over verschillende soorten isolatieglas
foto: Klaas Noordstra

Genemuiden - Vanavond was de energiebespaarmarkt georganiseerd door DCZ en energiecoöperatie 'Energiek Zwartewaterland'. Energieadviseur Egbert Brouwer geeft mensen advies over het duurzamer maken van hun woning. Hij werkt daarin samen met onder andere Breman, Buitink en Riezebos.

Gepubliceerd op dinsdag 13-11-2018 door Redactie|KN


Burgemeester Bilder verwelkomt Sinterklaas zaterdagmiddag aan de Kaai.

College van burgemeester en wethouders verwelkomt de Sint in de drie kernen

Archief: Burgemeester Bilder was er in 2015 ook bij
foto: Klaas Noordstra

Genemuiden - Sinterklaas en zijn pieten komen jaarlijks feestelijk aan in de gemeente Zwartewaterland, in elk van de drie kernen. Het is traditie dat het college van burgemeester en wethouders de Sint en zijn Pieten verwelkomt.

Gepubliceerd op dinsdag 13-11-2018 door Redactie|KN
Genemuiden - Sinds afgelopen woensdag ben ik mijn bruine heren portemonnee kwijt die ik graag weer terug wil. Waarschijnlijk verloren ter hoogte van de Prins Clausstraat.
Wanneer iemand hem gevonden heeft kan hij mailen naar: leendertbeens@hotmail.com.

Ingezonden op dinsdag 13-11-2018 door Leendert Beens


Stop laden artikelen

Weer Gaellemuun:

vr 16 nov -2° /
8
za 17 nov /
10
zo 18 nov -2° /
10
www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: