MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Dinsdag 18 juni 2019 Algemeen:De stemming zit er onderweg goed in
foto: Klaas Noordstra

Genemuiden - We hebben al véél meer dan duizend inschrijvingen zo laten de vrijwilligers van de avondvierdaagse weten. "Véél meer, het werkelijke aantal was nog niet bekend. Het werkelijke aantal lopers gaan we vanavond na afloop tellen.

Gepubliceerd op maandag 17-06-2019 door Redactie|KN


Nacht van Gebed

Bid mee van 21 op 22 juni voor vervolgde christenen

Genemuiden - Wereldwijd worden ruim 245 miljoen christenen vervolgd omdat ze geloven in de Here Jezus. Zij vragen keer op keer om gebed. Om daaraan gehoor te geven houdt Open Doors jaarlijks een Nacht van Gebed op diverse locaties in Nederland. Met opzet ’s nachts omdat juist dan veel vervolgde christenen het extra zwaar hebben. Bid mee!

Gepubliceerd op maandag 17-06-2019 door Redactie|KN


Genemuiden - Dankzij de financiële steun van enkele plaatselijke ondernemers kan het orkest van Hasselts Fanfare zaterdag 22 juni aanstaande nogmaals een avond vol filmmuziek ten gehore brengen. Vorige maand werd dit concert gegeven in Hasselt en op verzoek worden nu de inwoners van Genemuiden getrakteerd op fanfaremuziek en wel in d’Overtoom aan de Grutto te Genemuiden.

Gepubliceerd op woensdag 05-06-2019 door Redactie|KN
HASSELT - Vereniging Dweildag Hasselt organiseert zaterdag 22 juni aanstaande voor de negende keer de OBN Dweildag in het centrum van Hasselt. De hele dag zijn er op verschillende locaties in het centrum optredens van maar liefst tien nationale dweilorkesten, die de sfeer er lekker in brengen. Net zoals alle jaren worden er naast de muziek bij de terrassen verschillende activiteiten georganiseerd, waarbij de ‘Vesta Streetparade’ de dag op grote wijze zal openen.

Gepubliceerd op zaterdag 15-06-2019 door Redactie|KN


Stop laden artikelen

Weer Gaellemuun:

do 25 apr / 20°
6
vr 26 apr 10° / 17°
7
za 27 apr / 13°
6
www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: