MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Woensdag 19 juni 2019 Algemeen:

Genemuiden - De zomer is in aantocht dus het is weer tijd voor de zomeravondtochten met de Vijf Gebroeders. De eerste tocht is gepland voor woensdag 26 juni. De historische Hasselter aak vertrekt dan rond kwart voor 7 vanuit de binnenhaven van Genemuiden.

Gepubliceerd op woensdag 19-06-2019 door Redactie|KN


Genemuiden - Muzikanten kunnen zich nog steeds aanmelden voor de muzikantenwedstrijd die de Zomerbraderie dit jaar ook is. Als het aan de organiserende MVG klinkt op veel plekken op de markt muziek. Een deskundige jury beoordeelt de prijzen. De beste of leukste optredens leveren mooie prijzen op.

Gepubliceerd op woensdag 19-06-2019 door Redactie|KN
Wandelvierdaagse dag 2

Opnieuw heerlijk wandelen in de avondzon

Onderweg met een ijsje op dinsdagavond
foto: Klaas Noordstra

Genemuiden - De ruim 1200 wandelaars hadden ook op dinsdag prima weer bij hun af te leggen kilometers. Bij garage Naberman was er voor alle lopers een heerlijk ijsje, en ook was er onderweg ranja voor de dorst.

Gepubliceerd op dinsdag 18-06-2019 door Redactie|KN


Genemuiden - Hij terroriseerde zijn buren door ze onder meer doodsbedreigingen en een varkenssnuit op te sturen. Zijn zaak werd zelfs behandeld in het televisieprogramma Gestalkt! van SBS6. Vandaag werd de 52-jarige Ben T. uit Genemuiden veroordeeld tot een taakstraf van 160 uur en een voorwaardelijke celstraf van een halfjaar.

Gepubliceerd op dinsdag 18-06-2019 door Redactie|KN


De stemming zit er onderweg goed in
foto: Klaas Noordstra

Genemuiden - We hebben al véél meer dan duizend inschrijvingen zo laten de vrijwilligers van de avondvierdaagse weten. "Véél meer, het werkelijke aantal was nog niet bekend. Het werkelijke aantal lopers gaan we vanavond na afloop tellen.

Gepubliceerd op maandag 17-06-2019 door Redactie|KN


Nacht van Gebed

Bid mee van 21 op 22 juni voor vervolgde christenen

Genemuiden - Wereldwijd worden ruim 245 miljoen christenen vervolgd omdat ze geloven in de Here Jezus. Zij vragen keer op keer om gebed. Om daaraan gehoor te geven houdt Open Doors jaarlijks een Nacht van Gebed op diverse locaties in Nederland. Met opzet ’s nachts omdat juist dan veel vervolgde christenen het extra zwaar hebben. Bid mee!

Gepubliceerd op maandag 17-06-2019 door Redactie|KN


Genemuiden - Dankzij de financiële steun van enkele plaatselijke ondernemers kan het orkest van Hasselts Fanfare zaterdag 22 juni aanstaande nogmaals een avond vol filmmuziek ten gehore brengen. Vorige maand werd dit concert gegeven in Hasselt en op verzoek worden nu de inwoners van Genemuiden getrakteerd op fanfaremuziek en wel in d’Overtoom aan de Grutto te Genemuiden.

Gepubliceerd op woensdag 05-06-2019 door Redactie|KN


Stop laden artikelen

Weer Gaellemuun:

do 25 apr / 20°
6
vr 26 apr 10° / 17°
7
za 27 apr / 13°
6
www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: