MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Vrijdag 23 augustus 2019 Algemeen:Pompoenverkoop is weer van start!

Klaas van der Sluis verkoopt al 25 jaar de mooiste pompoenen aan de Kamperzeedijk

Klaas laat één van de vele soorten pompoenen zien
foto: Klaas Noordstra

Kamperzeedijk - De verkoop is deze week net gestart. Het stalletje met pompoenen staat weer in de voortuin van Klaas van der Sluis aan de Kamperzeedijk.

Gepubliceerd op vrijdag 23-08-2019 door Redactie|KN


Kaartverkoop muziekevenement gaat ‘hard’

Line up voor Klassiek in de Mix is rond

Genemuiden - Met cellist Joshua Herwig, deejay Sonurber en Berend van Lente voor de afterparty heeft SCEG de line up voor Klassiek in de Mix zo goed als rond. Bovendien is www.klassiekindemix.nl gelanceerd zodat de kaartverkoop ook online van start is. Wie een ticket wil voor het lokale muziekevenement van het jaar moet haast maken: bij de fysieke verkooppunten zijn al veel kaarten verkocht.

Gepubliceerd op vrijdag 23-08-2019 door Redactie|KN


Stoepverkoop in het centrum van Genemuiden
foto: Jannes van den Berg

Genemuiden - De winkeliers van Genemuiden gaan met mooie aanbiedingen en scherpe prijzen de zomer uit. Middenstandvereniging Genemuiden (MVG) houdt op zaterdag 31 augustus namelijk een stoepverkoop. De winkeliers van verkopen op die dag de laatste restanten van de zomercollectie. Ook particulieren kunnen weer een kraam huren, zodat ze ook opgeruimd het najaar in kunnen.

Gepubliceerd op donderdag 22-08-2019 door Redactie|KN
Steunouders gezocht! Help kind en ouders verder

Wil je graag iets voor een ander betekenen?

Zwartewaterland - Sommige ouders hebben een extra steuntje in de rug nodig. Om alle ballen in de lucht te houden, of om met wat tijd voor zichzelf de zorg voor het gezin beter aan te kunnen. Hulp van familie, vrienden of bekenden is niet altijd mogelijk. Daarom zijn er steunouders!

Gepubliceerd op donderdag 22-08-2019 door Redactie|KN
Hap-en-Trap-actie voor 'De Wijkwieg'

Hap & Trap voor “De Wijkwieg” op zaterdag 7 September

Genemuiden - Op D.V. zaterdag 7 september organiseert een groep jongeren van de Hersteld Hervormde Gemeente in Genemuiden een Hap & Trap voor De Wijkwieg. De Wijkwieg is een nieuwe opvanglocatie voor moeders met baby’s dat gerealiseerd gaat worden in het Hervormd Wijkgebouw. (Voor meer info zie:  www.wijkwieg.nl )

Ingezonden op donderdag 22-08-2019 door Melissa Mussche


Vrijdag 23 augustus lekker vissen!

HSV het Zwartewater organiseert de Vakantie viswedstrijd voor de jeugd.

Vakantie viswedstrijd voor de jeugd aan de Bermsloot
foto: Klaas Noordstra

Genemuiden - De jaarlijkse vakantieviswedstrijd word dit jaar gehouden op vrijdag 23 augustus.  Aan de Bermsloot kan de jeugd van 19.00 uur tot 20.00 uur vissen en meedoen aan de wedstrijd.

Gepubliceerd op zaterdag 17-08-2019 door Redactie|KN


VOLLENHOVE - Op woensdagavond 21 augustus zijn de nieuwe gezichten van Corso Vollenhove en de Vollenhoofse Vereniging Voor Volksvermaken (V.V.V.V.) bekendgemaakt. De titel 'Dahliakoningin 2019' is voor Jeanine Wijnand (20 jaar) uit Vollenhove. Deze echte Venose wist al een aantal jaren dat ze een keer mee wilde doen en dit jaar pakte ze door, met succes.

Gepubliceerd op donderdag 22-08-2019 door Redactie|KN


Genemuiden - Vanavond werd weer het jaarlijkse boegsprietlopen en spijkerbroekhangen georganiseerd door Jongerenwerk Zwartewaterland. Het was prachtig weer en naar ik hoorde was het water niet al te koud. Er waren in totaal 27 deelnemers, verdeeld in drie groepen, te weten jonger dan 12 jaar, van 12 tot 18 jaar en 18 jaar en ouder.

Gepubliceerd op woensdag 21-08-2019 door Aline Mateboer


Morgen donderdag grote kleedjesmarkt op het Havenplein

Voor bezoekers is het gratis entree & gratis parkeren.

Archief: Kleedjesmarkt op de kaai
foto: Klaas Noordstra

Genemuiden - "Morgen is er een hele grote kinderrommelmarkt op het Havenplein" zo laat organisator Anneke van Dijk weten op Facebook. Ze hoopt op veel bezoekers en dat het een groot succes word.

Gepubliceerd op woensdag 21-08-2019 door Redactie|KN


Stop laden artikelen

Weer Gaellemuun:

vr 23 aug / 26°
9
za 24 aug 12° / 29°
10
zo 25 aug 13° / 30°
9
www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: