MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Dinsdag 25 februari 2020 Algemeen:

Aquaboost jezelf!

SZZ bezorgt je kracht en conditie in 45 minuten

Genemuiden/Zwartsluis - Afvallen? Sterkere spieren? Meer conditie? Bij Stichting Zwembaden Zwartewaterland  (SZZ) hoef je geen keuze meer te maken tussen je doelen. In de zwembaden Bestevaer (Genemuiden) en De Kragge (Zwartsluis) biedt SZZ nu Aqua Intensity en Aqua Board Fit in gecombineerde vorm aan. Zo Aquaboost jij jezelf in slechts 45 minuten per week naar minder kilo’s en meer kracht en conditie. “Ideaal voor mensen met weinig tijd, die een hoog rendement willen halen”, stelt SZZ-directeur Raymond Spijkerman.

Ingezonden op dinsdag 25-02-2020 door Active Creations


Genemuiden - Bij het NOC*NSF zijn 77 sportbonden aangesloten met in totaal ruim 4,3 miljoen leden. De KNVB is hiervan veruit de grootste sportbond en telt ruim 1,2 miljoen leden, gevolgd door de Nederlandse Tennisbond met 570.000 leden en opvallend op een derde plaats staat de Nederlandse Sportvisserij met 562.000 leden.

Gepubliceerd op maandag 24-02-2020 door Aline Mateboer


DEK zwom de jaarlijkse clubkampioenschappen

Jorgen Gerritsen werd clubkampioen bij de heren en Hadewig Curfs bij de dames

Genemuiden - Zaterdag 22 februari 2020 was het weer tijd voor de jaarlijkse clubkampioenschappen! Een gezellige wedstrijd met aansluitend een lekkere snack, maar toch brengt de wedstrijd ook de nodige spanning met zich mee: van zwemmers die strijden voor medailles en clubkampioentitels en zwemmers die hun eerste wedstrijd zwemmen.

Gepubliceerd op maandag 24-02-2020 door Redactie|KN


Et Beutien van Moes

Wekelijks gedicht van de Taelkrink in het dialect.

Gaellemuun - Elke week publiceert www.gaellemuun.nl een gedicht in het dialect met een foto uit de serie 'Gaelledichies'. Deze gedichten zijn eerder gepubliceerd in de Stadskoerier, maar zijn ook in boekvorm uitgegeven.

Deze week nummer 71 een gedicht van Willem Mateboer: Et Beutien van Moes

Klik op de speler om het gedicht te horen

Gepubliceerd op maandag 24-02-2020 door Redactie|KN


Nieuw jaarlijks terugkerend evenement voor muzikale jeugd

Hasselts Fanfare organiseert voor de 1e keer Jeugd Play-inn dag

Bertus Seinen van Hasselts Fanfare en Holland Verzekerd (hier vertegenwoordigd door Frank Volkers)

ZWARTEWATERLAND - Zaterdag 21 maart wordt voor de 1e keer de Jeugd Play-inn georganiseerd bij Hasselts Fanfare. Deze dag is bedoeld om de jeugd uit Zwartewaterland en de regio te enthousiasmeren voor de muziek. Holland Verzekerd is de hoofdsponsor van dit nieuwe, jaarlijks terugkerende, evenement. De dag wordt afgesloten met een concert dat toegankelijk is voor iedereen. De muzikale leiding ligt in handen van niemand minder dan Sijtze van der Hoek.

Gepubliceerd op maandag 24-02-2020 door Redactie|KN
Genemuiden - Jaarlijks organiseert de Gӕllemuniger Taelkrink een voorleesavond van dialectverhalen, onder de titel ‘Veurleezn op zolder’. Gebruikelijk is om deze avond in of rond maart, de dialectmaand, te houden.

Gepubliceerd op vrijdag 21-02-2020 door Redactie|KN
Genemuiden - A.s. zaterdag vindt in "de Rank" in Genemuiden het wereldkampioenschap telefoonboekbiljarten weer plaats. Het evenement wint nog steeds aan populariteit. Inmiddels heeft zich ook een TV-ploeg van RTV-Oost gemeld om een reportage te maken. In het heetst van de strijd - rond 16.00 uur - starten ze de opnames.

Gepubliceerd op donderdag 20-02-2020 door Redactie|KN
Stop laden artikelen

Weer Gaellemuun:

di 25 feb / 10°
7
wo 26 feb /
5
do 27 feb /
5
www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: