MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Maandag 21 januari 2019 Algemeen:


Gezellig 'snachts volleyballen in d'Overtoom!

'Beste wensen' winnaar prestatiepoule. 'Jongens onder de 9-12' winnen recreatie poule achtste editie van de Ruutnacht

Volleybal voor iedereen tijdens de Ruutnacht
Volleybal voor iedereen tijdens de Ruutnacht
foto: Klaas Noordstra

Genemuiden - Volleybalvereniging Ruutvoorn kijkt terug op een sportief en bovenal gezellig volleybaltoernooi. In de avond en een gedeelte van de nacht van vrijdag 5 op zaterdag 6 januari kwamen 24 teams naar d’Overtoom. Volgens toernooi’directeur’ Dik Beens verliep het toernooi goed en gesmeerd en zonder noemenswaardige problemen.   

Zes teams deden mee in de prestatiepoule. Tegen een uur of half drie eindigden na alle poule wedstrijden de routiniers  van ‘De Beste Wensen’ als eerste. Zij prolongeerden voor de vierde keer op rij de titel.

Achttien teams, verdeeld over 3 poules, streden om de eer bij de recreanten. Na een spannende strijd zegevierde het team van ‘Jongens onder 9-2’. Het team ‘Werkis 1’ was een goede tweede. De Grashappers eindigden als derde.

Alle kampioenen mochten bij de prijsuitreiking aan de speciale kampioenstafel plaatsnemen. Zij gingen met een fraaie ‘Ruutnacht’kampioenspet rond half vier naar huis.

Het nachttoernooi werd afgesloten met een traditioneel ontbijtje. Vooral de broodjes met gebakken eitjes waren populair. Tijdens het toernooi was er door een aantal dames van het tweede damesteam van Ruutvoorn een fantastische verloting georganiseerd. Deze bracht het mooie bedrag van E. 590,- op. Dit bedrag wordt gebruikt voor  de jeugd van Ruutvoorn.

De uitslagen zijn als afbeelding toegevoegd.

 

Foto's Ruutnacht 2018 in d'Overtoom
Live video via Facebook
Gepubliceerd op vrijdag 05-01-2018 door Redactie|KN 2097 keer gelezen.Weer Gaellemuun:

ma 21 jan -8° /
9
di 22 jan -4° /
6
wo 23 jan -2° /
6
www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: