MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Zaterdag 18 januari 2020 Algemeen:


Kickboksexamen bij RoosbergSports

1 reactie.
Junior kickboksers doen examen bij Roosberg Sports.
Junior kickboksers doen examen bij Roosberg Sports.
foto: Klaas Noordstra

Genemuiden - Vandaag was het voor een aantal jeugdleden zover, Het Kickboksexamen. Er was een 9 tal kinderen die voor K6 of K5 hun diploma kon halen. "Hoe lager het getal hoe moeilijker het word" verteld
Siemone Roosberg van RoosbergSports.

"We merkten al een tijdje dat sommige kinderen er aan toe waren om met het examen mee te doen. Ze deden serieus mee en waren er op gebrand om alles goed uit te oefenen." aldus Siemone. "We denken dat dit komt omdat voor de zomervakantie er ook een groep examens gedaan hebben. En dat ze zo gemotiveerd zijn dat ze hebben gedacht 'dat wil ik ook!'

"Ze kunnen zich niet zelf opgeven maar het gaat op uitnodiging. De Sensei, Rudymar en ik beslissen dit. Je word dus uit genodigd."

"We vinden het mooi om te zien dat de kinderen die al van af het begin bij ons op
kickboksen zitten de nieuwe kinderen mee trekken. Ze zien nu hoe het door hard trainen steeds beter word want ze hebben voorbeelden op de mat."

"We proberen tijdens een examen het zo leuk mogelijk te maken. Tuurlijk moet er wel serieus gewerkt worden maar we blijven wel luchtig. We vinden dat je op deze manier een kind kan voorbereiden op de tijd die nog komen gaat dat als je ergens hard voor hebt gewerkt je ook beloont word... de één wat sneller misschien als de ander maar uit eindelijk kom je er wel."

Siemone is erg enthousiast en wil nog even wat vertellen... "Van week was er een jeugd lid die wat moeilijk had met zijn huiswerk en deze week er een toets over had. Onze jeugdhulptrainer Jelmer heeft hem gezegd, haal je boek op en ik help je.... wat gebeurt er .. een 7,5 gehaald.. dat zijn wij RoosbergSports ook. Als we ergens mee kunnen helpen en het ligt in ons vermogen zullen we helpen."

"Nou nog even over de examens, we hebben alle kinderen een kadootje gegeven en hebben lekker gegeten in de kantine. Dat hebben ze verdient. Enthousiaste ouders en kinderen, goede fotograaf wat wil je nog meer" aldus Siemone .... "Ze zijn het weekend goed begonnen."

"We willen onze stageleerlingenen en onze assistenten bedanken voor hun tijd en inzet" besluit Siemone.

Gepubliceerd op vrijdag 30-11-2018 door Redactie|KN 1879 keer gelezen.Weer Gaellemuun:

za 18 jan /
7
zo 19 jan /
8
ma 20 jan /
7
www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: