MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Vrijdag 21 februari 2020 Algemeen:


Mooiste motorrit van het jaar vanmorgen van start gegaan

Philadelphia-rit 2019 MC Genemuiden vertrok rond 11 uur vanaf d'Overtoom

De groep vertrekt vanaf d'Overtoom
De groep vertrekt vanaf d'Overtoom
foto: Jannes van den Berg

Genemuiden - Elk jaar organiseert de MC Genemuiden de  Philadelphia-motorrit voor mensen met een beperking waar iedereen elk jaar weer naar uit kijkt. Sommigen noemen met wel de mooiste rit van het jaar. Aan het weer zal het dit jaar niet liggen, perfect voor een rit op de motor.

Al ver voor half elf zaten de passagiers te wachen bij d'Overtoom. Dit jaar is vanwege de stoepverkoop de start niet op het Havenplein. Mooi op tijd kwamen de motoren van Motorclub Genemuiden aanrijden. Zo'n 20 motoren doen dit jaar mee.

De motoren rijden eerst een rit van ruim een uur via de pont. Rond 12:00 uur was de groep dan weer bij het clubgebouw voor de lunch.  ‘s Middags reden de motoren naar de vreugdenhoeve in Zwolle. Daar is een mooie huifkartocht gemaakt. Rond 4 uur 'smiddags is de hele groep weer bij het clubgebouw van MC Genemuiden.

Na afloop van de rit is er voor de bestuurders, bijrijders en passagiers een goed verzorgde barbeque bij het clubhuis van MC Genemuiden.

UPDATE: Rond 4 uur 'smiddags waren de Philadelphia-motorrijders weer in Genemuiden waarna ze doorreden naar het clubhuis van MC Genemuiden. "Een fantastische mooie dag die nu wordt afgesloten met een lekkere barbeque, we hebben genoten" 

Zie ook de toegevoegde foto's van de BBQ.

 

Gepubliceerd op zaterdag 31-08-2019 door Redactie|KN 1468 keer gelezen.Weer Gaellemuun:

do 20 feb / 11°
4
vr 21 feb /
6
za 22 feb / 11°
4
www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: