MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Maandag 20 mei 2019 Algemeen:Genemuiden - De wedstrijd tussen SC Genemuiden en SDC Putten werd een wedstrijd die eigenlijk nergens meer toe deed, beide teams leken het allemaal wel best te vinden en vergaten om het publiek een wedstrijd voor te schotelen als dank voor hun bezoek het afgelopen seizoen. Het gelijke spel zorgde er wel voor dat Sportclub zich definitief veilig speelde en ook volgend seizoen uitkomt in de hoofdklasse.

Gepubliceerd op zondag 19-05-2019 door Redactie|KN
Sterrenteam verslaat SC 9 opnieuw.

Team ‘mensen met een beperking ’ tegen ‘De Oldstars van het 9e’ eindigd in 10-5

Genemuiden - De mooiste wedstrijd van het jaar word de jaarlijkse voetbalwedstrijd tussen ‘De Oldstars van het 9e’ vs ‘mensen met een beperking.’ genoemd. Dit jaar alweer de 9e editie van deze succesformule.

Gepubliceerd op zaterdag 18-05-2019 door Redactie|KN


Genemuiden - Vandaag zaterdag 18 mei hield STG de Eendracht een open dag. Gedurende de hele dag kon je meedoen aan diverse skeeler- en fietsclinics. Materiaal was aanwezig bij de Eendracht, en je kon hier gratis gebruik van maken.

Gepubliceerd op zaterdag 18-05-2019 door Redactie|KN
Genemuiden - Nieuw was de auto bepaald niet. Wel groot, sterk en bloedsnel. Dieven haalden bij het autobedrijf van Bernhard Koster in Genemuiden een Audi Quattro RS6 weg, de ‘Bonnie and Clyde-auto onder criminelen’.

Gepubliceerd op zaterdag 18-05-2019 door Redactie|KN
Genemuiden - Afgelopen maandag 13 mei omstreeks 01:55 uur is er een auto weggenomen bij het bedrijf Koster & Hogeslag, gevestigd op de Sisalstraat te Genemuiden. De daders hebben langere tijd nodig gehad om dit voertuig weg te nemen en hebben zich geruime tijd opgehouden op het industrieterrein in Genemuiden. De daders zijn met het gestolen voertuig en nog een andere voertuig met hoge snelheid weggereden in de richting van de Nijverheidsstraat.

Gepubliceerd op vrijdag 17-05-2019 door Redactie|KN


Groen licht voor oprichting Ondernemersfonds centrumgebied Genemuiden

Doel is een aantrekkelijk en economisch voldoende sterk winkelgebied

Genemuiden - Het bestuur van de MVG en de gemeente Zwartewaterland hebben overeenstemming bereikt over het oprichten van een Ondernemersfonds voor het centrum van Genemuiden. Het opzetten van een ondernemersfonds is een mooie vorm van publiek/private samenwerking. Binnenkort start het project, wat naar verwachting de rest van dit jaar in beslag neemt. De MVG organiseert, als initiatiefnemer voor het project, in mei een aftrapbijeenkomst voor alle ondernemers, dus niet alleen voor MVG leden.

Gepubliceerd op vrijdag 17-05-2019 door Redactie|KN


Stop laden artikelen

Weer Gaellemuun:

do 25 apr / 20°
6
vr 26 apr 10° / 17°
7
za 27 apr / 13°
6
www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: