MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Woensdag 23 juni 2021 Algemeen:Corona actueel van woensdag 23 juni

Corona update van de veiligheidsregio IJsselland

De veiligheidsregio IJsselland stelde tot nu toe eens per week een actueel overzicht beschikbaar welke laat zien hoe we er in de regio voorstaan rondom de Corona besmettingen. Vanaf 1 juli is dit overzicht slechts éénmaal per maand beschikbaar

Gepubliceerd op woensdag 23-06-2021 door Redactie|KN


Genemuiden - IJsselrijk met scholen voor basisonderwijs en locaties met eigen kinderopvang, kiest er voor om de typeles als standaard onderdeel van het onderwijsaanbod te maken. De eerste scholen gaan komend schooljaar onder schooltijd de kinderen leren om blind te typen. Hiervoor is een samenwerking aangegaan met BA&T-Typewise uit Genemuiden. Juist door professionals in te zetten en krachten te bundelen ondersteunen we de kinderen maximaal in hun ontwikkeling. Typen is voorwaardelijk om binnen de maatschappij te kunnen functioneren; om die reden is hier intern het gesprek over gevoerd en is IJsselrijk tot deze koers gekomen. Wij geloven in goed onderwijs!

Gepubliceerd op woensdag 23-06-2021 door Redactie|KN


Genemuiden - Lang zag het er niet naar uit maar de hoop bleef er voor de organisatie om de 6e editie te kunnen organiseren van het Edel Grass U14 talenttournament. Met positieve ontwikkelingen in het vooruitzicht heeft de organisatie een aantal weken geleden de aangemelde clubs gepolst hoe zij in de race stonden, hier kwamen positieve reacties op en is besloten om de voorbereiding verder in gang te zetten om het toernooi te laten plaats vinden.

Gepubliceerd op dinsdag 22-06-2021 door Redactie|KN
Ooievaarsbloeme (Zwanebloem)

Wekelijks gedicht van de Taelkrink in het dialect.

Gaellemuun - Elke week publiceert www.gaellemuun.nl een gedicht in het dialect met een afbeelding uit de serie 'met Gerak en Gerei'. Deze gedichten zijn eerder gepubliceerd in de Stadskoerier, maar zijn ook in boekvorm uitgegeven.

Deze week nummer 39 een gedicht van: Jannie Bakker

Gepubliceerd op maandag 21-06-2021 door Redactie|KN


Weekendweerbericht voor 19 en 20 juni

Wolkenvelden, later van het zuiden uit enkele onweersbuien

Buienradar

Genemuiden - Het KNMI verwacht voor vandaag, zaterdag wolkenvelden, later van het zuiden uit enkele onweersbuien. Zondag overdag wordt het wisselend bewolkt.

Gepubliceerd op zaterdag 19-06-2021 door Redactie|KN
Stop laden artikelen

Weer Gaellemuun:

www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: