MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Zaterdag 17 april 2021 Algemeen:Weekendweerbericht voor 17 en 18 april

Wisselend bewolkt en droog. Zondag meer bewolking en lokaal lichte regen

Buienradar

Genemuiden - Het KNMI verwacht voor zaterdag wisselend bewolkt en droog weer. Voor zondag wordt meer bewolking verwacht met lokaal lichte regen.

Gepubliceerd op zaterdag 17-04-2021 door Redactie|KN
Corona heeft de arbeidsmarkt op z'n kop gezet. Daarom is er in Regio Zwolle, waar Zwartewaterland onder valt, steun voor mensen die zich willen blijven ontwikkelen om hun kansen op werk te vergroten: Groei Vooruit. ‘Dit is een mooie kans voor onze inwoners die met werk op een dood spoor zitten’, zegt wethouder Gerrit Knol.

Gepubliceerd op vrijdag 16-04-2021 door Redactie|KN


Genemuiden - De Bigondier is dé wijn- en lifestyle retailer met een enorme liefde voor koken. Het hart van De Groentemannen klopt sneller voor verser, smaakvoller, gezonder en gevarieerder eten. Beide passies gaan Erwin Dragt, Jacco de Lange en Wout Timmerman nu combineren. Zo kan iedereen met de recepten en wijntips van De Bigondier en de ingrediënten van De Groentemannen wekelijks de allerbeste gerechten bereiden.

Gepubliceerd op vrijdag 16-04-2021 door Redactie|KN
Geen festiviteiten op Koningsdag 2021

Ook het traditionele brommerrijden kan niet doorgaan.

Ook deze week een corona update van burgemeester Bilder op ZwartewaterFM. In de week van 5 tot 11 april waren er 48 nieuwe besmettingen in Zwartewaterland. De week ervoor waren dat er 56. In  Genemuiden waren 29 nieuwe besmettingen, vorige week 31. In Hasselt 10 tegen over 9 vorige week, en in Zwartsluis 9 vorige week 16.

Gepubliceerd op donderdag 15-04-2021 door Redactie|KN


Genemuiden - "De wereld verandert. De afgelopen maanden zelfs in de hoogste versnelling. Sinds de coronacrisis zijn we nog meer online te vinden. We regelen onze zaken vooral digitaal. Zo ook onze bankzaken." aldus de Rabobank op hun website. De Rabobank beweegt mee, in diezelfde hoge versnelling. Met dienstverlening die past bij de vraag van vandaag.

Gepubliceerd op dinsdag 13-04-2021 door Redactie|KN


Stop laden artikelen

Weer Gaellemuun:

www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: