MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Maandag 10 december 2018 Algemeen:Genemuiden - Het bestuur van de provinciale afdeling van de SGP in Overijssel heeft na een laatste consultatieronde bij de plaatselijke afdelingen de kandidatenlijst voor de Statenverkiezingen vastgesteld. Dirk van Dijk uit Genemuiden is opnieuw gevraagd om lijsttrekker te zijn bij de komende verkiezingen en de plaatselijke afdelingen hebben ingestemd met deze voordracht.

Gepubliceerd op maandag 10-12-2018 door Redactie


Genemuiden - Ook dit jaar organiseert het comité IJssel/Zwartewater van Stichting Ontmoeting de bezorging van kerstkaarten. De kaarten worden voor de feestdagen bezorgd, in Genemuiden, Grafhorst, ’s-Heerenbroek, IJsselmuiden, Kampen, Mastenbroek en Wilsum. Alleen kaarten met deze postcodes zijn geldig: 8261 t/m 8266, 8267 AA, AB, AC, 8271, 8274, 8275, 8277, 8281, 8293 en 8044 PE/PC. Kaarten met een postbusnummer kunnen niet worden bezorgd.

Gepubliceerd op maandag 10-12-2018 door Redactie


Genemuiden - “Hoi, ik ben Niels. Ik ben 6 jaar en ik heb een stofwisselingsziekte. Mijn twee zusjes hebben dat ook. Soms zijn we extra ziek en moeten we zomaar naar het ziekenhuis. Dat is stom… Wij verzamelen nu flessen. We hopen veel geld op te halen. Dan kunnen dokters hopelijk iets bedenken waardoor ik weer beter wordt.”

Gepubliceerd op maandag 10-12-2018 door Redactie


Hoe veilig wordt de Vaartweg bij Hasselt?

Bevolking kiest in korte poll onder Facebookgebruikers massaal voor rotonde.

Hasselt - Zwartewaterland - Donderdag buigt de gemeenteraad van Zwartewaterland zich opnieuw over het voorstel om de grens van de bebouwde kom bij Hasselt aan de Vaartweg te verleggen tot de kruising Ter Wee/Zandvoortweg. Met de uitbreiding van de wijk Hasselt om de Weede ligt deze wijziging van de komgrens voor de hand. Verschil van inzicht bleek in de laatste vergadering echter te bestaan over de manier waarop snelheid remmende maatregelen moeten worden aangebracht. Het college stelt voor een brede middenberm aan te brengen terwijl het CDA met een amendement kwam om te kiezen voor een (veiliger) uitbuiging van de weg.

Gepubliceerd op zondag 09-12-2018 door Redactie|KN


Vrijdag 14 december: Kerst in t’ Olde Staduus

Reserveer snel gratis kaarten. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Genemuiden - A.s. vrijdag 14 december is het zover, Genemuiden wordt omgedoopt in winterse sferen tijdens de winterfair. ’s Avonds vindt er een kerstconcert plaats met een aantal Genemuider muzikanten in ’t Olde Staduus.  

Gepubliceerd op zaterdag 10-11-2018 door Redactie


Oprichting nieuw koor in Zwartsluis.

Vocalgroup S!ng gaat zich richten op popmuziek van ‘vroeger en nu’, soul, klein kunst liedjes maar ook a-capella.

Zwartsluis - Het begin van een nieuw jaar vraagt om goede voornemens. Zo ook het voornemen om een nieuw koor te starten in Zwartsluis. In Zwartewaterland en omgeving wordt graag en veel gezongen, dat bewijzen de vele koren die hier in de omgeving al zijn.

Gepubliceerd op zondag 09-12-2018 door Redactie|KN


Genemuiden - En weer ging het in de slotfase van een wedstrijd mis, SC Genemuiden schijnt iets te hebben met de laatste minuten van een wedstrijd waarin het speelt. Tegen v.v. Staphorst was dit niet anders, Mike Reuvers haalde in de 87e minuut genadeloos de trekker over en liet SC Genemuiden in mineur achter. Opnieuw werden er kostbare punten verspeelt, de derby tegen v.v. Staphorst brachten de thuisclub de volle buit en Sportclub helemaal niets daar waar een gelijk spel beter op zijn plaats was geweest.

Gepubliceerd op zaterdag 08-12-2018 door Redactie|KN


Genemuiden - "U kunt nu bij mij sparen voor gratis producten door middel van een geweldig spaarsysteem." zo vertelt Lidia Stegeman. "Ik wil u daar graag kennis mee laten maken en uitleggen wat het voordeel is voor u, door middel van introductieavonden onder het genot van koffie ,een hapje en een drankje!"

Gepubliceerd op zaterdag 08-12-2018 door Redactie|KN


Top vangsten op de 5e dag van de Wintercompetitie

Ondanks of dankzij de regen veel vis in de netten van HSV het Zwartewater.

Een flinke paraplu was geen overbodige luxe vandaag
foto: Klaas Noordstra

Genemuiden - Vandaag al weer de 5e wedstrijdzaterdag van de wintercompetitie van HSV het Zwartewater. De vissers trotseerden veel wind en harde regen vooral aan het begin van de morgen.

Gepubliceerd op zaterdag 08-12-2018 door Redactie|KN


Stop laden artikelen

Weer Gaellemuun:

ma 10 dec /
7
di 11 dec /
8
wo 12 dec -1° /
7
www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: