MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Vrijdag 26 februari 2021 Algemeen:

Genemuiden - Met dit bericht wil het bestuur van de Meente u informeren over de stand van zaken in de Meente met betrekking tot corona. Gelukkig is het coronavirus de afgelopen weken (nog) niet geconstateerd binnen de muren van de Meente. Dit is geen vanzelfsprekendheid: in de nabije omtrek van Genemuiden is in een aantal ouderenvoorzieningen sprake van een toenemend aantal besmettingen.

Gepubliceerd op donderdag 25-02-2021 door Redactie|KN


Oproep Genemuider kappers tot klanten!

We mogen open maar blijf voorzichtig!!

Genemuiden - "Wat zijn we blij dat we eindelijk weer open mogen en dat u uw haar weer mag laten knippen na al die weken. Maar laten we met elkaar voorzichtig blijven! Juist op dit moment lopen de besmettingen in Genemuiden weer op. Houdt u zich alstublieft aan de regels. Houdt afstand, desinfecteer uw handen en draag een mondkapje. Ook wij doen er alles aan om er voor te zorgen dat u zo veilig mogelijk geknipt wordt." zo laten de genemuider kappers weten.

Gepubliceerd op woensdag 24-02-2021 door Redactie|KN


Genemuiden - Sportclub Genemuiden heeft we door de corona de ALV, welke in oktober 2020 gehouden zou worden, moeten uitstellen. Jan Tuinman was een van de drie bestuursleden die had aangegeven te willen aftreden en zich ook niet herkiesbaar zou stellen.

Gepubliceerd op dinsdag 23-02-2021 door Redactie|KN


Enkele spelers Sportclub Genemuiden positief getest

De teams van deze spelers trainen komende week niet

Genemuiden - Op dit moment steekt het coronavirus helaas ook de kop in Genemuiden weer op. Een aantal spelers van Sportclub Genemuiden is positief getest. Dat meld Sportclub op Facebook.  In overleg met de trainers heeft de club ervoor gekozen dat de teams van deze spelers aankomende week niet trainen. Ook al ligt de bron van de besmetting (en) niet op ons sportpark, toch is er besloten het zekere voor het onzekere te nemen.

Gepubliceerd op dinsdag 23-02-2021 door Redactie|KN


Roelof Bisschop, Maarten Slingerland en Wilhelm Bisschop laten zich informeren bij de Wijkwieg

Gisteren bracht Roelof Bisschop een werkbezoek aan de gemeente Zwartewaterland. Samen met wethouder Maarten Slingerland en raadslid Wilhelm Bisschop liet hij zich bij de Wijkwieg informeren door een enthousiaste Mirjam Gregoire.

Gepubliceerd op dinsdag 23-02-2021 door Redactie|KN
Stop laden artikelen

Weer Gaellemuun:

vr 26 feb / 11°
8
za 27 feb / 10°
8
zo 28 feb / 10°
7
www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: