MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Maandag 3 augustus 2020 Algemeen:


Werkzaamheden ter hoogte kruising Zandvoortweg en Terwee starten maandag 20 januari

Werkzaamheden zorgen voor enige verkeershinder

Zwartewaterland

Hasselt - Ter hoogte van de kruising Zandvoortweg en Terwee past Schagen Infra in opdracht van de gemeente Zwartewaterland de aansluiting op de Vaartweg N377 aan. De werkzaamheden starten op maandag 20 januari en duren naar verwachting tot begin april 2020. De werkzaamheden zorgen voor enige verkeershinder.

De aanpassingen in de Vaartweg zorgen ervoor dat het autoverkeer wordt geremd en er een veilige oversteek voor fietsers en voetgangers ontstaat. Voetgangers en fietsers kunnen de Vaartweg in twee etappes oversteken. Ook is de aansluiting van de Vaartweg op Ter Wee overzichtelijker. Ter Wee wordt haaks aangesloten op de kruising. De fietsoversteek wordt gecombineerd met de (te verbreden) duiker van de Boekweitendam.

Deel Zandvoortweg afgesloten vanaf begin maart tot einde werkzaamheden

De Zandvoortweg is vanaf begin maart 2020 afgesloten voor al het verkeer vanaf de aansluiting van de Verkavelingsweg tot aan de Vaartweg.

Eind maart Vaartweg tijdelijk afgesloten voor al het verkeer

Van half januari tot eind maart 2020 kan het verkeer de werkzaamheden aan de Vaartweg passeren. Het verkeer moet dan wel rekening houden met enige verkeershinder. De Vaartweg is afgesloten vanaf het moment dat de werkzaamheden op het kruispunt zelf starten. Om deze periode zo kort mogelijk te maken, werkt Schagen doordeweeks, op zaterdag, overdag en ’s nachts. De precieze datum wordt later bekend gemaakt.

Gepubliceerd op donderdag 16-01-2020 door Redactie|KN 368 keer gelezen.Weer Gaellemuun:

ma 03 aug / 21°
6
di 04 aug 10° / 22°
8
wo 05 aug 12° / 26°
9
www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: