MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Maandag 3 augustus 2020 Algemeen:


Startsein voor project Maak je har(d)t voor je relatie

Genemuiden - De gemeente Zwartewaterland start in samenwerking met netwerkpartners en de kerken uit Zwartewaterland het project ‘Maak je har(d)t voor je relatie’. Het project richt zich op het voorkomen van relatiebreuken en op het beperken van de gevolgen ervan. Er is bijvoorbeeld aandacht voor hoe je een relatie leuk kunt houden en hoe je met relatieproblemen kunt omgaan. Maar ook hoe om te gaan met een relatiebreuk als er kinderen bij betrokken zijn.

Aanspreekpunt voor vragen over relaties en scheidingen in Zwartewaterland

Als onderdeel van dit project is een aanspreekpunt ingesteld voor alle inwoners van Zwartewaterland die vragen hebben over hun relatie, nadenken over een scheiding, concrete plannen hebben hiervoor of hierover advies en hulp nodig hebben. Inwoners kunnen hier hun verhaal delen, vragen stellen en tips krijgen. Dit kan ook anoniem.

Aanbod cursussen en bijeenkomsten binnen het project

Het project ‘Maak je har(d)t voor je relatie’ biedt naast het aanspreekpunt ook cursussen en bijeenkomsten aan. Zo kunnen stellen uit Zwartewaterland zich opgeven voor de cursus ‘Sterke Stellen’. En er zijn bijvoorbeeld groepsbijeenkomsten specifiek voor vrouwen die te maken hebben met een scheiding.

Informatie over het aanspreekpunt en het cursusaanbod

Meer informatie over het aanspreekpunt en het aanbod aan cursussen en bijeenkomsten is te vinden op de gemeentelijke website www.zwartewaterland.nl/maak-je-hardt-voor-je-relatie

Gepubliceerd op donderdag 16-01-2020 door Redactie|KN 391 keer gelezen.Weer Gaellemuun:

ma 03 aug / 21°
6
di 04 aug 10° / 22°
8
wo 05 aug 12° / 26°
9
www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: