MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Donderdag 4 juni 2020 Algemeen:


GBC Jeugdteam U6 opnieuw kampioen

Genemuiden - In het seizoen 2019/2020 zijn er in de bondscompetitie jeugd U16-afd. 1, regio Oost al weer 14 wedstrijden gespeeld. De laatste en tevens de beslissende wedstrijd werd gespeeld op zaterdag 8 februari jl tegen het jeugdteam van badmintonvereniging IJsselstad Deventer.

Slechts 1 punt verwijderd van het prolongeren van de titel, ja, u leest het goed, ook in seizoen 2018/2019 werd de kampioensbeker al naar Genemuiden gehaald.

Maar uiteindelijk moet het dan toch nog maar gedaan worden. Het jeugdteam (Brian, Marwin, Kevin en Nick) was zeer gemotiveerd om ook deze wedstrijd naar zich toe te trekken en na de gespeelde heren enkel wedstrijden stond men al voor met 3:1. Nadat de laatste shuttle geslagen was, werd de eindstand 7:1 en is het jeugdteam van GBC kampioen en …. opnieuw kampioen, wat een geweldige prestatie, proficiat! 

Proficiat, ook voor de invaller/invalster Jason en Amber die met hun inzet hieraan bijgedragen hebben. Niet te vergeten, voor teamcoach Roy, die bijna elke wedstrijd aanwezig was om het team op het juiste spoor te houden en natuurlijk voor trainster Corry die naar jarenlange trainingen mooie resultaten ziet ontstaan.

Gepubliceerd op maandag 10-02-2020 door Redactie|KN 356 keer gelezen.Weer Gaellemuun:

do 04 jun 12° / 16°
5
vr 05 jun / 13°
4
za 06 jun / 15°
5
www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: