MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Vrijdag 10 april 2020 Algemeen:


2e Ajax Life Pubquiz in d’Olde Soldoat Genemuiden

Wegens succes herhaald!

Genemuiden - Als iets bevalt, doen we het gewoon nog een keer. De tweede editie van de Ajax Life Pubquiz in Genemuiden komt eraan. Daarom is de inschrijving geopend, zodat er vrijdag 6 maart sprake is van een volle bak als de Ajaxkennis wordt getest!

Als jij denkt veel over Ajax te weten of in je vriendengroep loopt op te scheppen met je kennis over ajax. Dan breekt het moment van de waarheid aan. Buiten dat is een pubquiz natuurlijk ook gewoon een goed excuus om met vrienden een biertje te doen.

Kortom, zorg dat je vrijdag 6 maart van de partij bent in cafe d’Olde Soldaat. Grote kans dat jullie de weg weten te vinden naar Genemuiden, want het is zoals gezegd de tweede editie. En dit heeft natuurlijk weer alles te maken met het succes van de eerste editie. Maar dat is logisch.

Kortom, onze verwachtingen van SV Ajax-leden in het oosten van het land zijn hooggespannen. We trappen vrijdag de 6e maart af om 19.30 uur maar je bent ook al welkom voor de vrijdagmiddagborrel. Maar dat spreekt voor zich!

Heb jij zin om samen met je vrienden te pubquizzen of om het juist tegen ze op te nemen? Schrijf je in! Dat kan via de onderstaande link. Een team bestaat uit minimaal twee en maximaal vier deelnemers. Minimaal één iemand uit het team moet lid zijn van SV Ajax.

Deelname aan de pubquiz kost 2,50 euro per deelnemer, in ruil daarvoor krijgt iedereen weer een gratis drankje. We beloven dat het winnende team een toffe prijs in de wacht sleept. Maar wat de prijzen precies zijn, houden we nog even geheim!

www.ajaxlife.nl/product/pubquiz-dolde-soldoat-genemuiden-6-maart/

Gepubliceerd op maandag 17-02-2020 door Redactie|KN 883 keer gelezen.Weer Gaellemuun:

vr 10 apr / 16°
8
za 11 apr / 19°
9
zo 12 apr / 20°
9
www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: