MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Vrijdag 10 april 2020 Algemeen:


Rtv-Oost bij WK-telefoonboekbiljarten

foto: Jannes van den Berg

Genemuiden - A.s. zaterdag vindt in "de Rank" in Genemuiden het wereldkampioenschap telefoonboekbiljarten weer plaats. Het evenement wint nog steeds aan populariteit. Inmiddels heeft zich ook een TV-ploeg van RTV-Oost gemeld om een reportage te maken. In het heetst van de strijd - rond 16.00 uur - starten ze de opnames.

Alle voorbereidingen zijn getroffen. De loting is inmiddels verricht. Vanavond vinden in het clubgebouw nog de laatste trainingen plaats. Graag zou HZW een plaatsgenoot als winnaar huldigen. Voor Genemuiden lijken Robin Bonthuis, Jan Bakker, Klaas van den Berg en André van Dalfsen de voornaamste kanshebbers. Maar de concurrentie is groot en het wordt ongetwijfeld weer een spannend toernooi. Publiek is uiteraard van harte welkom.

Vooraf aan de wedstrijden wordt een minuut stilte gehouden voor Henk Bruintjes. Henk - trouw lid van de biljartclub - overleed in het afgelopen jaar aan de gevolgen van de ziekte ALS. Vorig jaar kwam de opbrengst ten goede aan de ALS-stichting. Dit jaar speelt de organisatie voor "de Wijkwieg".

Gepubliceerd op donderdag 20-02-2020 door Redactie|KN 595 keer gelezen.Weer Gaellemuun:

vr 10 apr / 16°
9
za 11 apr / 20°
9
zo 12 apr / 20°
9
www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: