MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Dinsdag 2 juni 2020 Algemeen:


Meente zoekt dringend vrijwilligers

Genemuiden - Na een periode van veel ziekte en verdriet zijn de ontwikkelingen in de Meente voorzichtig positief. Wanneer de huidige lijn zich doorzet kan de Meente met Hemelvaartsdag coronavrij zijn.

Met deze positieve ontwikkeling ontstaan er ook verdere mogelijkheden voor onze bewoners. Momenteel zijn er de huidige ontmoetingsmomenten in het restaurant en de kerkzaal waar volop gebruik van gemaakt wordt. Tevens is er al enkele weken de mogelijkheid voor bewoners die zelfstandig zijn om tussen 14.00 uur en 17.00 uur onder een aantal voorwaarden naar buiten te gaan. Op het moment dat de Meente inderdaad corona-vrij zal zijn, bestaat er de mogelijkheid om de openstelling te verruimen en wel van 10.00 uur - 17.00 uur. Tevens onderzoeken wij de mogelijkheid om ontmoetingsplekken in de tuin te organiseren waar bij mooi weer gebruik van gemaakt kan worden. U begrijpt dat deze verruiming invulling dient te krijgen onder de strikte voorwaarden vanuit het RIVM. We moeten er alles aan doen om besmettingen te voorkomen.

Om de verdere openstelling mogelijk te maken hebben wij dringend extra vrijwilligers nodig die gedurende de openstelling in een blok van 2 uur toezicht houden bij de ingangen. De ervaring van de afgelopen weken leert dat toezicht nodig is en wij willen en kunnen geen enkel risico lopen ten aanzien van toegang, hygiëne en instructie. Alleen met uw hulp kunnen wij deze verdere verruiming voor elkaar krijgen. Wie doet er mee? U kunt hiervoor contact opnemen met de receptie van de Meente, bereikbaar via 038-3852710 of via receptie.meente@ijsselheem.nl.

Gepubliceerd op vrijdag 15-05-2020 door Redactie|KN 540 keer gelezen.Weer Gaellemuun:

di 02 jun 11° / 28°
9
wo 03 jun 13° / 23°
7
do 04 jun 13° / 15°
5
www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: