MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Donderdag 9 juli 2020 Algemeen:


Persbericht herinrichting Pr. Clausstraat en Sportlaan Genemuiden.

Genemuiden - In opdracht van Gemeente Zwartewaterland voert Van Dalfsen Infra B.V. de werkzaamheden uit ten behoeve van “Herinrichting Prins Clausstraat en Sportlaan”. Een onderdeel daarvan is dat de gehele parkeerplaats bij zwembad Bestevaer inclusief de toegang vanaf de Prins Clausstraat wordt opgebroken.

Voordat deze werkzaamheden kunnen starten is een tijdelijke toegangsweg noodzakelijk. Deze wordt aangelegd vanaf de Krommesteeg (aan de achterkant van Muiderheem) tot aan de parkeerplaats nabij het zwembad. Vanaf dinsdag 2 juni wordt het totale verkeer met een verkeersplan omgeleid via deze tijdelijke toegangsweg. De toegangsweg wordt uitsluitend aangelegd voor het autoverkeer en de hulpdiensten. De weg wordt dusdanig breed uitgevoerd zodat tweerichtingsverkeer mogelijk is.

Het zwembad en de tennisbanen zijn dus te allen tijde bereikbaar. Er wordt een (tijdelijk) parkeerterrein voor auto’s en fietsers ingericht. Voor fietsers en voetgangers zijn het zwembad en de tennisbanen bereikbaar via het trottoir vanaf de Prins Clausstraat.

Gepubliceerd op maandag 25-05-2020 door Redactie|KN 519 keer gelezen.Weer Gaellemuun:

do 09 jul 13° / 18°
4
vr 10 jul 14° / 17°
6
za 11 jul / 19°
7
www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: