MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Donderdag 9 juli 2020 Algemeen:


Corona update van 25 mei

Burgemeester Bilder spreekt van een goede update op ZwartewaterFM

Genemuiden - De afgelopen dagen zijn er geen nieuwe besmettingen bij gekomen in Zwartewaterland. Ook zijn er geen personen overleden de afgelopen 10 dagen. Burgemeester Bilder sprak van een goede update op ZwartewaterFM vandaag.

Bilder toonde zich blij met de versoepelingen van de regels die vanaf volgende week maandag gelden. Wel moeten mensen zich aan de ook dan nog steeds geldende regels houden. Er is een kans dat het aantal besmettingen weer gaat oplopen.

Vanaf maandag mogen er maximaal 30 personen in een gebouw aanwezig zijn. Dat is exclusief het daar aanwezige personeel. Wel moeten mensen de 1,5 meter afstand in acht nemen. De horeca mag weer open zij het met de beperking van maximaal 30 gasten. Die gasten moeten ook de 1,5 meter afstand in acht nemen. De gemeente heeft veel contact met de horecaondernemers.

Voor arbeidsmgranten gelden vanzelfsprekend dezelfde regels. Zij hebben een brief in het pools ontvangen, en ook op de website van de gemeente zijn de regels in het pools te vinden.

Gepubliceerd op maandag 25-05-2020 door Redactie|KN 534 keer gelezen.Weer Gaellemuun:

do 09 jul 13° / 18°
4
vr 10 jul 14° / 17°
6
za 11 jul / 19°
7
www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: