MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Vrijdag 15 januari 2021 Algemeen:


Hans Schemkes neemt afscheid van de Vogelaar.

Oproep aan alle Genemuidenaren om langs de route te gaan staan.

Genemuiden - Aan alle Genemuidenaren, (oud)ouders, (oud)leerlingen, (oud)collega's en iedereen die Hans Schemkes een warm hart toedraagt. Zoals heel veel mensen wel weten, neemt onze directeur Hans Schemkes, dit jaar afscheid van het onderwijs. Na bijna 37 jaar directeur bij ons geweest te zijn, gaat hij genieten van zijn welverdiende pensioen.

Tijdens het schoolfeest zouden we afscheid van hem nemen. Maar helaas gooide het Coronavirus roet in het eten.

Toch willen we zijn afscheid niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom zullen we hem op een moment gaan verrassen.

Op donderdag 2 juli zullen we hem om 15.15 uur uit de klas halen. Ondertussen zullen alle kinderen zich verzamelen langs een rode loper op het plein. Hier zal Hans wat dingen aangeboden krijgen van de kinderen en de ouderraad.

Vervolgens neemt juf Corina Hans mee in haar cabrio (laten we hopen op droog weer) en zullen we een rondje rijden door Genemuiden. De route zal gaan via de Tureluur naar de Fazant. Dan via de Stuivenbergstraat naar de Dorus Rijkerstraat. Over de Jan van Arkelstraat, via de Schoolstraat, Prinses Margrietstraat en Prinses Irenestraat terug naar de Stuivenbergstraat. Van hieruit gaan we via de Klaas Fuitestraat en Oosterbrugstraat naar het Havenplein. Over de Westerkaai, Blokhuisweg en Koppel komen we op de Slinger. Op het Hoofdspoor gaan we rechtsaf naar de Tagweg, die we volgen richting de Bereklauw. Vanaf de Bereklauw gaan we linksaf de Greente op. Deze volgen we helemaal. Bij de vijver gaan we linksom. Aan het eind van de Greente gaan we linksaf, waarna we met Hans Genemuiden gaan verlaten over de pont.

Het zou leuk zijn, als er langs de route veel (oud)ouders en (oud)leerlingen staan. En verder natuurlijk iedereen die Hans uit wil zwaaien. Een ieder is welkom om dit met spandoeken, vlaggen of wat dan ook te doen. Denkt u hierbij wel aan de RIVM maatregelen, zoals 1.5 meter afstand! (we hebben alles afgestemd met de gemeente)

Mocht u Hans iets willen aanbieden, dan kunt u dit op de achterbank van de auto leggen of de volgende ochtend op school brengen. Buiten zal dan een tafel staan waar u iets op kunt leggen. Helaas mag Hans geen handen schudden.

U begrijpt dat dit alles in het diepste geheim plaatsvindt. Dus, zegt het voort, maar houd het geheim voor Hans! Hoe meer mensen langs de route, hoe meer vreugd!

Het team van Obs de Vogelaar

Gepubliceerd op dinsdag 30-06-2020 door Redactie|KN 792 keer gelezen.Weer Gaellemuun:

vr 15 jan -1° /
6
za 16 jan -3° /
6
zo 17 jan -1° /
6
www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: