MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Woensdag 5 augustus 2020 Algemeen:


Tapijtmuseum gaat ook weer open

Genemuiden - Het maatschappelijke leven is na de frontale botsing met het coronavirus tot stilstand gekomen en dit geldt ook voor het Tapijtmuseum. Gelukkig zijn de scherpe kantjes van alle beperkende maatregelen wat minder scherp en kan het museum weer voorzichtig het hoofd opheffen en vooruit kijken. De afgelopen vier maanden kwamen er nauwelijks bezoekers en ook de vrijwilligers bleven thuis, maar er is toch nog enige bedrijvigheid.

Zo worden matten en karbiezen verkocht via de website www.tapijtmuseum.nl.

Een paar weken geleden kwam er een vraag van een regisseur die een film maakt over het buurmeisje van Anne Frank. Hij had een gangloper en een traploper nodig uit 1940. Natuurlijk kon het Tapijtmuseum hem van dienst zijn met een paar prachtige ouderwetse lopers.

Het Tapijtmuseum heeft in de afgelopen jaren een naam opgebouwd bij fotoclubs en film-makers. Er werden ook al biezen matten geleverd voor het filmhuis van Michiel de Ruyter.

Omdat de coronavoorschriften wat versoepeld zijn, kan het Tapijtmuseum vanaf dinsdag 14 juli a.s. weer open van 13.30 – 16.30 uur voor losse bezoekers en kleine groepen van maximaal 10 personen. De bezoekers moeten zich van te voren aanmelden bij Marry Bekendam, via de website www.tapijtmuseum.nl of via telefoonnummer 06 29386804.

Gepubliceerd op zaterdag 11-07-2020 door Redactie|KN 545 keer gelezen.Weer Gaellemuun:

wo 05 aug 13° / 27°
9
do 06 aug 13° / 30°
9
vr 07 aug 15° / 33°
9
www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: