MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Woensdag 5 augustus 2020 Algemeen:


Fotoclub Genemuiden start weer met basiscursus

Genemuiden - Op dinsdag 15 september begint fotoclub Genemuiden e.o. weer met een basiscursus fotografie. In de basiscursus leert u de instellingen van de camera en wat u hier mee kunt doen, in de cursus worden het diafragma, sluitertijd, ISO waarde en compositie behandelt, maar ook krijgt u informatie over de verschillende soorten fotografie en soorten lenzen.

De cursus wordt gegeven in 4 avonden. Dit is op de dinsdagavond en vindt plaats in de studio van de fotoclub. Tijdens de cursus krijgt u een paar opdrachten die u thuis kunt uitvoeren op de volgende cursusavond worden de resultaten bekeken.

Voor wie is deze cursus bedoeld: mensen die in bezit zijn van een spiegelreflex- of systeem camera. ( geen compact camera )

Na afronding is de cursist in staat om beter gebruik van zijn/haar camera te maken en een betere kwaliteit foto's te maken.

De cursus voor de beginnende fotograaf wordt op volgende data gegeven 15-22-19 september en 6 oktober. Dit wordt gedaan in onze studio in de Rank te Genemuiden. De cursus avond begint om 19.30 en duurt tot 21.30. De kosten voor de cursus zijn €75,-. U kunt u opgeven door het contactformulier in te vullen op de website www.fotoclubgenemuiden.nl/contact of een mail te sturen naar cor.j.visser@hetnet.nl

Gepubliceerd op woensdag 29-07-2020 door Redactie|KN 197 keer gelezen.Weer Gaellemuun:

wo 05 aug 13° / 27°
9
do 06 aug 13° / 30°
9
vr 07 aug 15° / 33°
9
www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: