MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Dinsdag 15 juni 2021 Algemeen:


Hilde Palland uit Kampen kansrijk voor langer verblijf in Tweede Kamer

Hilde Palland-Mulder uit Kampen
Hilde Palland-Mulder uit Kampen

Kampen - Hilde Palland-Mulder (41) uit Kampen heeft de twaalfde plek gekregen op de kieslijst van het CDA voor de Tweede Kamerverkiezingen in maart 2021. Het Tweede Kamerlid is ‘blij verrast en vereerd’ met haar hoge positie, die haar voldoende perspectief lijkt te bieden op nog een periode in Den Haag.

Hilde Palland hoopte vooraf dat zij op de kieslijst van het CDA voor de Tweede Kamerverkiezingen een plek bij de eerste twintig kandidaten zou krijgen. Ze voelt zich dan ook wel ‘een beetje vereerd’ dat zij de nummer 12 is geworden. Maandag 26 oktober werd haar dat telefonisch meegedeeld door een lid van het partijbestuur. “Ik was blij verrast, want er zijn veel bekwame collega’s. Ik ben ook pas sinds mei 2019 Tweede Kamerlid en dan heb je toch beperkt tijd gehad om je weg te vinden, te laten zien wie je bent en wat je hebt bij te dragen.”

Palland hoopt dat de burgers haar het vertrouwen geven om haar werk in Den Haag af te maken. “Het is heel belangrijk dat in de Tweede Kamer niet alleen maar mensen uit de randstad zitten, maar ook vertegenwoordigers uit de regio. Zij weten beter wat er hier speelt en kunnen dat op de agenda zetten. Er valt nog een hoop te doen, zeker voor de arbeidsmarkt, ondernemers en werkenden. Ik wil daar graag verder mee aan de slag. Als mensen er vertrouwen in hebben dat ik wat toe te voegen heb ik Den Haag en de regio daadwerkelijk goed vertegenwoordig, dan moeten zij in maart 2021 op mij stemmen.”

Op het Partijcongres in december wordt de kieslijst definitief vastgesteld door de leden, maar op voorhand worden geen grote verschuivingen verwacht.

Gepubliceerd op zondag 01-11-2020 door Redactie|KN 468 keer gelezen.Weer Gaellemuun:

www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: