MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Zondag 17 januari 2021 Algemeen:


Hart voor Sportclub!

Genemuiden - De jeugd van SC Genemuiden houdt, net als vorig jaar, weer een suikerhartenactie, dit in aangepaste vorm. U zult begrijpen dat wij dit jaar niet bij u aan de deur kunnen komen om de bestellingen op te nemen. Dit jaar kunt u de bestelling eenvoudig digitaal doen. Via deze link www.sc-genemuiden.nl/shop/ kunt u uw bestelling plaatsen. Dit kan t/m dinsdag 24 november.

U kunt kiezen uit een overheerlijk groot opgespoten hart of een lekker stuk opgespoten suuker. Ook zijn 6 losse stukjes in een doos verkrijgbaar.

Op donderdagavond 3 december worden de bestellingen rondgebracht, mooi op tijd voor een heerlijke traktatie op pakjesavond!

De opbrengst van deze actie zal gebruikt worden voor de aanschaf van nieuw materiaal voor de jeugdafdeling van SC Genemuiden. Door de huidige situatie in verband met corona is uw steun in dit 90-jarige Sportclubjaar meer dan welkom.

De jeugd van SC Genemuiden hoopt u te mogen verwennen met een heerlijk suikerhart en daarmee uw steun te mogen ontvangen! Hart voor Sportclub!

Gepubliceerd op zaterdag 14-11-2020 door Redactie|KN 520 keer gelezen.Weer Gaellemuun:

zo 17 jan -1° /
6
ma 18 jan /
6
di 19 jan / 10°
3
www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: