MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Woensdag 27 januari 2021 Algemeen:


Dag van de Ondernemer: burgemeester bezoekt bedrijven

Burgemeester Bilder bij Active Creations
Burgemeester Bilder bij Active Creations

Zwartewaterland - Burgemeester Bilder bezocht drie bedrijven in het kader van de Dag van de Ondernemer. Hij dankte hen namens de gemeente Zwartewaterland voor hun lef en doorzettingsvermogen.

Er bestaat voor alles en iedereen een aparte dag: een Dag van de Bouw, Secretaressedag, Moederdag. Er is ook een Dag van de Ondernemer. Dit omdat Nederland ruim 1,5 miljoen ondernemers kent die met hun bedrijf een grote toegevoegde waarde hebben voor ons land. Ondernemers creëren immers groei, banen en welvaart.

MKB-Nederland vindt dat ondernemers respect verdienen voor hun inzet en dat er een moment moet zijn waarop aandacht wordt gegeven aan hun belang voor Nederland. De gemeente Zwartewaterland onderschrijft dit en doet iedere derde vrijdag van november mee aan deze traditie.

Burgemeester Bilder bezocht drie bedrijven in de gemeente. De heren de Roon, Winter en Schuurman van respectievelijk CCR Motoren in Hasselt, Active Creations in Zwartsluis en Alluance Group in Genemuiden werden in het zonnetje gezet. Deze ondernemers investeerden de afgelopen periode in hun nieuwe bijzondere bedrijfspanden. Zij staan symbool voor alle ondernemers.

De gemeente spreekt haar waardering uit voor alle ondernemers en bedankt hen voor hun belangrijke bijdrage aan onze samenleving.

 

Gepubliceerd op vrijdag 20-11-2020 door Redactie|KN 558 keer gelezen.Weer Gaellemuun:

wo 27 jan /
6
do 28 jan /
5
vr 29 jan /
6
www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: