MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Woensdag 3 maart 2021 Algemeen:


Aangifte van vernielingen aan ’t Olde Staduus

Verzoek om tips

Olde staduus

Genemuiden - Het bestuur van de Stichting ‘t Olde Staduus heeft eind vorige week aangifte gedaan bij de politie van de vernielingen die op oudejaarsdag zijn aangebracht aan ‘t Olde Staduus. Tijdens het carbidschieten kwamen jongeren het bordes op en wilden zij daarvandaan gaan schieten. Daarbij negeerden zij de afzetting.

De beheerder die dit wilde voorkomen, werd bedreigd. Op een later tijdstip werd een dranghek tegen de toegangsdeuren op de begane grond van het pand gegooid, zodat de deur ernstig beschadigd is en het slot onbruikbaar werd. Tevens werden drie stoelen van een tuinset verbrand, een vierde werd ernstig beschadigd en een prullenbak werd in brand gestoken.

Iedereen die gegevens kan verschaffen over dit ontoelaatbare gedrag en de veroorzakers van deze vernielingen, wordt verzocht contact op te nemen met de politie, tel. 0900-8844. Er is ook een mogelijkheid om anoniem te melden: tel. 0800-7000

Het bestuur vindt het ontoelaatbaar dat een beheerder van ‘t Olde Staduus wordt bedreigd terwijl hij zijn werk doet. Verder betreurt het bestuur het bijzonder dat een gebouw dat bestemd is voor alle inwoners van Genemuiden, en dat beheerd en in stand wordt gehouden door vrijwilligers, op deze manier wordt beschadigd.

 

Gepubliceerd op dinsdag 12-01-2021 door Redactie|KN 432 keer gelezen.Weer Gaellemuun:

>Weerbericht
www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: