MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Woensdag 3 maart 2021 Algemeen:


Activiteiten rond Koningsdag 2021 gaan niet door!

Archief: Koningsdag 2018
Archief: Koningsdag 2018
foto: Karin Visscher

Genemuiden - Gezien de huidige situatie heeft het bestuur van de oranjevereniging Genemuiden het besluit genomen om de activiteiten voor op en rond koningsdag 2021 niet door te laten gaan.

Aangezien de vergunning 14 weken voor aanvang van het evenement moet worden ingediend bij de gemeente met het gehele programma en veiligheidsplannen, ziet de organisatie het in deze omstandigheden niet mogelijk om dit in kaart te brengen.

Tevens zullen de wagenbouwers rond deze tijd beginnen met het maken van de wagens voor de optocht. Ook dit is in deze periode volgens de richtlijnen niet mogelijk

Het bestuur van de Oranjevereniging betreurt het zeer dat zij deze beslissing hebben moeten nemen en zij hopen uiteraard dat het “gewone leven” weer snel aan de orde zal zijn. Wanneer de situatie wel positief zal veranderen en er wel iets mogelijk zou zijn op koningsdag, zal het bestuur alsnog het mogelijke doen om iets te organiseren.

Tevens heeft het bestuur besloten om voor 2021 geen contributie te innen bij de leden.

De Oranjevereniging hoopt snel weer iets voor u kunnen organiseren. Maar het belangrijkste is dat wij snel en gezond uit deze vervelende periode komen.

 

Gepubliceerd op zaterdag 16-01-2021 door Redactie|KN 684 keer gelezen.Weer Gaellemuun:

>Weerbericht
www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: