MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Zaterdag 17 april 2021 Algemeen:


Van 'dOlde Stempel gaat verhuizen

Helma gaat terug naar haar 'oude' pand in de Langestraat

Archief: Van 'dOlde Stempel vorig jaar zomer
Archief: Van 'dOlde Stempel vorig jaar zomer
foto: Klaas Noordstra

Genemuiden - "We hebben goed nieuws en we hebben minder goed nieuws!!" zo meldt Helma van Van d'Olde Stempel op Facebook. "Laten we maar beginnen met het minder goede nieuws. De Corona heeft er te hard ingehakt waardoor ik met pijn in het hart heb moeten besluiten om te stoppen aan “de Kaai”

"Hoe graag we hadden willen doorgaan hier, het zou niet verstandig zijn. Dus door..."

Het goede nieuws!!!
En door!!!
De hulproep van een aantal weken geleden is overweldigend op gereageerd ❤️ heb de hele dag gejankt , ik wist niet wat me overkwam. Dat gaf wel aan dat onze klanten wel blij met ons zijn. Dus op naar een andere locatie !

We hopen 1 mei weer op ons oude stekje aan de Langestraat, waar ik 3 jaar geleden begonnen ben, Verder te gaan en dan kijken we wat de toekomst ons biedt!  Wij hopen dan ook dat jullie ons daar ook weer blijven vinden!! Ook daar blijven we heerlijke koffie’s (to go) schenken en proberen we jullie weer van allerlei leuke dingen te voorzien zoals jullie van me gewend zijn!!

Voor nu, blijven we gewoon de maand April actief op “de Kaai” ook al zal het wat rommeliger zijn gezien we zo min mogelijk dicht willen. Afspraken maken kan gewoon 0653617093 (Henriette) of 0627329774 (Helma)

(En voor de mensen die denken jeetje, helemaal achterin de Langestraat? En er zijn geen parkeerplaatsen? Vanaf de Kruidvat is het 3 minuutjes lopen. En achter op de Drecht, steegje door is voldoende parkeergelegenheid. Denken in mogelijkheden. 😬)
Dus zegt het voort, zegt het voort en wees welkom als het zover is. Ik heb er zin in en heet jullie dan weer van harte welkom op Langestraat 85. ☕️ 🫖 🍫
Warme Groet,
Helma

Gepubliceerd op vrijdag 02-04-2021 door Redactie|KN 1902 keer gelezen.Weer Gaellemuun:

www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: