MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Zaterdag 17 april 2021 Algemeen:


Dorcaswinkel Genemuiden is sinds vandaag weer open.

Toegang alleen mogelijk na reserveren via de site.

Dorcas klanten mogen weer naar binnen
Dorcas klanten mogen weer naar binnen
foto: Klaas Noordstra

Genemuiden - Sinds vanmorgen is de Dorcaswinkel in Genemuiden weer open. Wie daar winkelen wil, moet wel vooraf reserveren. Helaas zit dus even spontaan binnenlopen er voorlopig nog niet in. De winkel is inmiddels weer goed voorzien van artikelen, en ziet er goed verzorgt uit.

Wie bij Dorcas wil winkelen kan op ieder hele uur een tijdvak van 45 minuten reserveren. Er zijn maximaal 10 klanten tegelijk in de winkel.Helaas zit reserveren er voor deze week niet meer in, want alle tijdslot's zitten al vol. Ook voor volgende week staan er al veel reserveringen, maar daar is nog wel een plekje te vinden. Als dat niet meer lukt, dan kunnen gegadigden een week later reserveren.

Dorcas is voorlopig alleen geopend op woensdag-donderdag-vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur. Voor het inbrengen van goederen kun je ook op deze tijden terecht, hier hoeft geen afspraak voor gemaakt te worden. Een mondkapje tijdens het winkelen en als je spullen komt brengen is vereist en uiteraard blijf je thuis als je klachten hebt of in afwachting bent van een testuitslag.

Reserveren kan via de website: www.dorcaswinkelgenemuiden.nl Telefonisch of via mail reserveren is helaas niet mogelijk. Zonder reservering mag je de winkel niet in. De Dorcasvrijwilligers zien hier streng op toe. Het voordeel is wel dat je alle ruimte hebt in de winkel. Geen rijen.

 

Gepubliceerd op woensdag 07-04-2021 door Redactie|KN 1151 keer gelezen.Weer Gaellemuun:

www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: