MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Zondag 20 juni 2021 Algemeen:


Weekendweerbericht voor 10 en 11 april

Een bewolkt en nat weekeinde.

Buienradar

Genemuiden - Het KNMI verwacht een bewolkt en nat weekeinde. Het is bewolkt en vooral in de noordelijke helft valt lokaal wat regen. In de loop van de ochtend gaat het ook in het zuiden regenen en deze regen breidt zich over de rest van het land uit. Het noorden wordt pas in de avond bereikt. De maximumtemperatuur ligt rond 7 à 8°C. De oost- tot noordoostenwind wordt matig, langs de kust en boven het IJsselmeer (vrij) krachtig.

In de nacht naar zondag is het bewolkt en regent het op veel plaatsen. In het noorden kan er ook natte sneeuw voorkomen. De minima komen uit tussen lokaal 1°C in het noorden tot 7°C in het zuidoosten. De wind is overwegend noordoostelijk en matig, aan de kust en boven het IJsselmeer krachtig. In Limburg wordt de wind tijdelijk zwak veranderlijk.

Zondag begint de dag met bewolking en op veel plaatsen regent het dan nog. In de middag wordt het op steeds meer plaatsen droog en mogelijk klaart het wat op in het westen van het land. De middagtemperaturen liggen tussen 4°C in het noorden en 6°C in het zuiden. De noord- tot noordwestelijke wind is matig, aan de kust en boven het IJsselmeer eerst nog krachtig tot hard.

(Bron: KNMI)

Meer weer op www.zwartewaterweer.nl

 

Gepubliceerd op zaterdag 10-04-2021 door Redactie|KN 403 keer gelezen.Weer Gaellemuun:

www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: