MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Dinsdag 15 juni 2021 Algemeen:


Kantoor Rabobank Genemuiden gesloten.

Genemuiden - "De wereld verandert. De afgelopen maanden zelfs in de hoogste versnelling. Sinds de coronacrisis zijn we nog meer online te vinden. We regelen onze zaken vooral digitaal. Zo ook onze bankzaken." aldus de Rabobank op hun website. De Rabobank beweegt mee, in diezelfde hoge versnelling. Met dienstverlening die past bij de vraag van vandaag.

Door het afgenomen fysieke bezoek aan de bank is het niet meer passend en rendabel om nog drie kantoren open te houden in deze regio. Om die reden gaan de RABO-kantoren in Genemuiden en Kampen sluiten en begroet de rabobank u vanaf heden van harte aan de Willemskade 1 in Zwolle. In Zwolle is de Rabobank geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 – 17.00 uur.

Veel bankzaken kunt u zelf online of telefonisch regelen. Heeft u vragen of hulp nodig bij uw (online) bankzaken? Ga naar rabobank.nl of neem telefonisch contact op met een van de adviseurs van de Mobiele BankService van Rabobank IJsseldelta via telefoonnummer (038) 428 77 77.

Wat is de Mobiele BankService?

Bent u niet in staat om uw bankzaken online te regelen of om naar de vestiging in Zwolle te komen, bijvoorbeeld vanwege ziekte, ouderdom of lichamelijke beperkingen? Maak dan gebruik van de Mobiele BankService. Met de Mobiele BankService kunt u een afspraak maken met één van de adviseurs van de Rabobank.

Meer informatie op: https://www.rabobank.nl/lokale-bank/ijsseldelta/ontwikkelingen-kantoren-genemuiden-en-kampen/

 

Gepubliceerd op dinsdag 13-04-2021 door Redactie|KN 852 keer gelezen.Weer Gaellemuun:

www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: