MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Zondag 20 juni 2021 Algemeen:


Weekendweerbericht voor 17 en 18 april

Wisselend bewolkt en droog. Zondag meer bewolking en lokaal lichte regen

Buienradar

Genemuiden - Het KNMI verwacht voor zaterdag wisselend bewolkt en droog weer. Voor zondag wordt meer bewolking verwacht met lokaal lichte regen.

Vanochtend begint met veel zon, maar in de loop van de dag ontstaan er wel stapelwolken. Het blijft droog en de temperatuur loopt op naar 10°C aan de kust en naar 14°C verder landinwaarts. De noordelijke wind is matig, vlak aan zee vrij krachtig. In de middag draait de wind aan de westkust tijdelijk naar noordwest.

Komende nacht zijn er brede opklaringen aanwezig waarin enkele mistbanken ontstaan. De minimumtemperatuur varieert van 3°C in het westen tot rond het vriespunt in het oosten. De noord tot noordwestenwind is zwak tot matig.

Zondag overdag drijven er van het oosten uit wolkenvelden het land binnen waaruit lokaal wat lichte regen of een bui valt. Naast deze wolkenvelden is er ook ruimte voor de zon. De noordelijke wind is matig, langs de westkust draait de wind in de middag weer tijdelijk naar noordwest. De middagtemperatuur loop op naar 12°C langs de westkust tot lokaal 15°C in het oosten.

(Bron: KNMI)

Gepubliceerd op zaterdag 17-04-2021 door Redactie|KN 337 keer gelezen.Weer Gaellemuun:

www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: