MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Zondag 20 juni 2021 Algemeen:


Zendingscommissie Hervormde Gemeente Genemuiden houdt Pinksteren-taartenactie

De zendingscommissie Hervormde Gemeente Genemuiden houdt een taartenactie t.b.v. Stichting Gave (Anita Eenkhoorn) U kunt een heerlijke taart bestellen waarvan 40% van de opbrengst rechtstreeks naar Stichting Gave gaat.

Deze actie is mede mogelijk gemaakt door: AH Bart Knap en Wim Blom.

U kunt een taart bestellen door onderstaande bestelformulier af te drukken en in te vullen. Een bestelling kan ook via Whatsapp, mail of een telefoontje. Meer informatie vindt u op het bestelformulier.

De Taart(en) zijn af te halen op D.V. zaterdag 22 mei tussen 10:00 uur en 12:00 uur bij Albert Heijn Bart Knap, verkoopkraam parkeerplaats bij de ingang. Stichting Gave verlangt ernaar dat de vluchtelingen die naar ons land komen, worden gezien en geliefd. Gave is een interkerkelijke organisatie en maakt christenen bewust van bijbelse roeping.

Gave is Anita Eenkhoorn het contact tussen de lokale kerken/ o.v.v. Stg Gave t.b.v. Anita Eenkhoorn
vrijwilligers en Gave. Zij inspirireert, traint en ondersteunt vrijwilligers om contacten op te bouwen en Gods liefde te delen dmv verschillende activiteiten en projecten; soms gebundeld in een House of Joy; een gebouw dichtbij een AZC.

 

Bestelformulier taarten 29-04.pdf
Gepubliceerd op donderdag 29-04-2021 door Redactie|KN 391 keer gelezen.Weer Gaellemuun:

www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: