MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Zondag 20 juni 2021 Algemeen:


Bij The Night Store gaat Luiemotte wel door.

Win een ontbijt op bed voor het hele gezin

foto: Klaas Noordstra

Bij The Night Store is het vanaf zaterdag toch Luiemotte. De oude Genemuider traditie past volgens Jacob Bakker helemaal bij de winkel aan de Langestraat. “Onze bedden liggen zo lekker dat slaapkoppen zich ’s ochtends het liefst nog een paar keer omdraaien. Wie toch vroeg uit de veren moet, merkt dat ze dankzij onze bedden en matrassen toch volledig uitgerust zijn. Daarom houden we een uitgeslapen actie voor slaapkoppen en vroege vogels”, zegt de slaaparchitect.

Maak een mini-Luimotte

Voor jonge slaapkopjes en vroege vogeltjes houdt The Night Store een mini-Luiemotte-actie. “Maak wat creatiefs van alle materialen die je kunt bedenken: van mooie bloemen tot luciferstokjes en papier. Bezorg je mini-Luiemotte voorzien van naam en adres bij onze winkel. Natuurlijk horen we bij binnenkomst graag het bekende ‘Luiemotte, luiezotte, op goan stoan’. De mooiste Luiemottes belonen we met leuke prijzen. Omdat het volgende week vakantie is, geven we je uitgebreid de tijd. Je kunt je mini-Luiemotte tot zaterdag 8 mei komen brengen”, legt Bakker de spelregels uit.

Ontbijt op bed voor het hele gezin

Volwassen slaapkoppen en vroege vogels kunnen meedoen aan de fotowedstrijd. The Nigh Store zoekt foto’s van Luiemottes uit het verleden. “De mooiste foto krijgt een opvallende plek in onze winkel. Bovendien belonen we de maker of inzender met een ontbijt op bed voor het hele gezin. We ontvangen de foto’s graag voor zaterdag 8 mei via de mail of Facebook.”

De technische beddenwinkel

The Night Store is ondertussen meer dan een jaar gevestigd in het voormalige Zeeman-pand aan de Langestraat. Eerder werkte Bakker vanuit een pand elders in de winkelstraat. The Night Store werkt samen met een medisch- slaapspecialist uit België die al 20 jaar unieke matrassen en bedden produceert. De slaaparchitecten vinden bedden die een optimale nachtrust opleveren belangrijker dan een snel verkoopgesprek. Steeds meer consumenten in binnen- en buitenland ervaren dat. The Night Store in Genemuiden is het verkooppunt voor een groot deel van Oost- en Noord-Nederland.

Kijk voor meer informatie: thenightstoregenemuiden.nl/luiemotte/

Mail: info@thenightstoregenemuiden.nl

Gepubliceerd op vrijdag 30-04-2021 door Redactie|KN 754 keer gelezen.Weer Gaellemuun:

www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: