MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |   WeTransfer |       


Donderdag 29 juli 2021 Algemeen:


Drie zusjes laten lange haren afknippen voor Stichting Haarwensen bij Miranda's Hairfashion

foto: Joke Veldman

Genemuiden - Drie zusjes Lena (9) , Laura (5) en Klaudia Szweda (4) hebben bij Miranda's Hairfashion hun mooie lange haren laten knippen

 Maar het mocht niet in de prullenbak belanden vonden de dames dus een mooie gelegenheid om het te schenken aan Stichting Haarwensen . Het haar moet minimaal 30 centimeter lengte hebben en door dat de kappers lang dicht hebben gezeten i.v.m de corona heeft deze Stichting wel veel haar op de benodigde lengte mogen ontvangen.

En ook bij Miranda lag de centimeter klaar om even te meten maar dat zat bij deze dames met het lange haar helemaal goed !

De Stichting verwerkt het haar voor pruiken om het vervolgens te schenken aan kinderen die kaal zijn door een medische oorzaak.

Lena & Laura & Klaudia Szweda zijn met trots en korte koppie's de zaak uitgegaan met dank aan Miranda. En maandag als ze weer op de Ichtusschool komen zijn ze misschien wel onherkenbaar want wat een verschil... Maar een mooie verhaal weer voor de juffen en meesters om dit eens uit te leggen en wie weet worden er nog veel meer mooie haren afgeknipt voor deze mooie Stichting Haarwensen!

Gepubliceerd op zondag 13-06-2021 door Joke Veldman 1634 keer gelezen.Weer Gaellemuun:

www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: